icon

Máte skúsenosti s insenimáciou?

blanka12
27. sep 2013

ahojt kocky mam otazocku mamist na insenimaciu ake lieky sa beru vyslo niektorej insenimacia ze vraj som pocula je tam mensie percento ze by to vychadzalo dakujem

choka
27. sep 2013

Lekár Ti presne povie, kedy máš prísť pozrie ťa a zistí ako vajíčko dozrieva. Ak bude pred ovuláciou pichne ti injekciu, aby lepšie dozrelo a obj. ťa na IUI.Presne povie, kedy máš prísť, ja som po inj. išla o dva dni aj s materiálom. Je dôležité, aby Ti ešte pred samotnou IUI urobil sono či je vajíčko pripravené!!! Potom som brala Utrogestan na udržanie tehotenstva.

tatinka
27. sep 2013

pocas menzesu zacnes brat clostilbegyt tablety v davke naordinovanej lekarom, priprav sa ze ti moze sposobit ( ale aj nemusi lebo kazdy organizmus ho znasa inak ) silny menzes a mensturacne bolesti , pojdes na sono a tam ti lekar povie kedy treba prist, 36 hodin pred iui ti pichnu ( na pohotovosti alebo dakto doma kto to vie ) do zadnice pregnyl na vyvolanie ovulacie,lekar v centre ti povie presne o ktorej hodine mate prist na vklad spermov, v den vkladu pridete do centra rano, muz da spermose, pojdete sa na dve hodinky dakde prevetrat a potom pridete a vlozia ti spermosky, vklad trva len chvilocku,nemusis sa bat, trosicku ucitis mozno slabucke zabolenie ale to je len 5 sekund mozno to ked ti tam supnu spermosky , polezis si par minut na koze -nic ta nebude boliet, no a idete domov, na vkladanie dostanes zrejme utrogestan na dobru sliznicu a udrzanie sa pripadneho embryka ked sa vytvori,,,,uspesnost na iui je 5 az 15 %....zelam nech sa zadari....