icon

Máte skúsenosti s Letrozolom pri IUI?

diana253
13. júl 2026

Čaute baby s manželom sa snažíme 2roky a stále nič v máji sme začali navštevovať Hellios v KE výsledky všetky výborné tak nám odporučili iui brali sme doxyhexal antibiotika 10 dni a teraz čakam na ms kedže letrozol mám brať od 3.dňa cyklu no príbalový leták ma úplne zhrozil má stým niektorá skúsenosť ??

anonym_622c8c
13. júl 2026

@diana253 ja som brala letrozol a potom gonasi na uvoľnenie vajíčka a iui a podarilo sa na prvý krát. Ja som bola prakticky roky neplodná a nemusela som si dávať pozor a neotehotnela by som. Mám pcos a viem že ovulaciu nemám.

anonym_1f05a8
14. júl 2026

@diana253 ano, brala som letrozol pri troch neuspesnych IUI a tusim aj pri IVF, ro si presne nepamatam, lebo tam bolo tych liekov ovela viac. IVF uspesne na prvykrat

diana253
autor
14. júl 2026
@anonym_622c8c

@diana253 ja som brala letrozol a potom gonasi na uvoľnenie vajíčka a iui a podarilo sa na prvý krát. Ja som bola prakticky roky neplodná a nemusela som si dávať pozor a neotehotnela by som. Mám pcos a viem že ovulaciu nemám.

@anonym_622c8c a ako ste prosím vás zvládavali letrozol boli nejake nežiaduce učinky??

anonym_622c8c
14. júl 2026
@diana253

@anonym_622c8c a ako ste prosím vás zvládavali letrozol boli nejake nežiaduce učinky??

@diana253 nie vôbec nič. Žiadne nežiadúce účinky, ani len som necítila ovulaciu, len som mala ovulacny jlien pár dni a práve vtedy keď mala byť ovulacia tak už som ho nemala. Dokonca ja som ani neverila že vôbec ovulacia prebehne a už vtedy spm hovorila že určite iui zbytočne. Potom po iui som cítila príznaky uhniezdenia a tušila som že sa podarilo. Neskôr testy potvrdili.

michaelam21
14. júl 2026

@diana253 prosím môžem napísať súkromnú správu? Toez chodím do heliosu len by som sa chcela niečo opýtať 🙂