Máte skúsenosti s Reprogenesis Brno?
Ahojte baby,mate niekto skusenost s klinikou Reprogenesis Brno?
zuza00 tiež ma to rozčuľovalo...dnes ma potešila správa o možnom prechode hraníc do 24 hod, akurát neviem, či pri vstupe do ČR je ešte potrebný test na covid alebo nie
to naozaj???
@zuza00 ďakujem moc...a vy sa tam chystáte,ci? Kde si to nasla prosim? Lebo nerozumiem celkom tomu obmedzeniu pohybu v cr...
Nam snes povedali na ministerstve ČR ze pokial prekrocime hranice tak naspät ked sa budeme vracat tak bud musime mat 4 dni stary negativny test na Covid 19 alebo budeme 14 dni v karantene...Povedali este ze mame pockat do 1.6. ze budu dalsie uvolnenia ohladne tychto hranicich a ze to bude este volnejsie...
@zuza00 ďakujem moc za všetky info...tak držím palce, nech vám to dobre dopadne
@zuza00 Tiez nechapem... Ked budes z ČR odchadzat, uz im to moze byt jedno. A u nas test nepotrebujes, ak si bola do 24h. Tiez si myslim, ze je najlepsie este chvilu pockat. Ved jun je o chvilu.
@zuza00 no neviem na co by im bol ale aj Rakusko to ma takto...Svokrovci chceli cez vikend ist na navstevu k synovi a nejdu lebo sa musia na rakuskych hraniciach preukazat negativnym testom aj keby isli len na par hodin...Ked sme dokazali vydrzat doteraz baby tak uz tych par dni alebo tyzdnov nas predsa nezabije,ci ano?
@zuzuhanz no teraz v správach hovoria že ak idete do Rakúska za rodinou musíte sa preukázať že tam máte rodinu.
Baby Prosím vas čo chodíte do car brno a dávali vám infúzie intralipidy koľko € sa platí za infúzie?
@zuza00 me písali že mi to podajú oni v Brne no tam je cena 40e
@zuza00 no to môže podávať aj obvodna?
@zuza00 no tak tu prvú na 12 dc keď pojdem ma sono sa ich spýtam či by mi to mohla pichať obvodna predsa mám ju priamo pod nosom a brno či blava aj ta cena no snáď to umožnia.Su to nejaké špeciálne infúzie?
@zuza00 áno som v tej skupine ja mám takto.
@zuza00 to mi asi napíšu v Brne či to musí v na reprodukčnej imuno napísať?