Máte za sebou 3 a viac IVF cyklov?
Ja 2 iui a 5 ivf.
Bez uspechu..
Ja 9,az ten posledny deviaty bol úspešný.neratam,co všetko iné tomu všetkému ešte predchádzalo.
Ahojte možno to tu nepatrí ale chcem sa opitat ohľadom ketu som po 1ket ale nevyšlo to pondelok si už len potvrdia že je to negatívne už my raz Brali krv a bola negatívna......aj testy sú negatívne..kedy môžem ísť na 2 ket chcem ísť čím skôr ďakujem
@miska11115 mozes ist aj hned cize hned ako pride ms
@jania023 takže ak dobre chapem tak zajtra mám dostať ms ale este do pondelka mám brať lieky či náhodou krv nevyskoci ale včera brali krv je negativna ....takze v pondelok ak bude negatívna tiež tak my povolia ket??? tak že budem pokračovať v liekoch a napr...my vložia o dva týždne ???alebo zajtrajška ms sa nepočíta??? Už neviem prosím poraďte ďakujem
@miska11115 najlepšie by bolo jeden cyklus vynechať a ísť na KET až ten ďalší cyklus
@lilyianka ja som myslela že keď už mám tie hormóny sebe tak je to lepšie lebo som niekde čítala že telo je už naštartované že to v niektorých car aj odporúčajú
@jania023
ahoj, ja som mala 6 ivf-6 vkladov, a 3iui....
mam zvýšené Nk bunky...,mame zlý spermiogram...a teraz som bola na poslednom 6 vklade...a nič...ze vraj, nie je problém len v imunite...ale niekde inde...aby som si dala spraviť Pgd...embryí, ale ved mi nikdy nemame viac ako 1-2 vklad..a na mrazenie nič....3x sa mi stalo, že som mala do 10 dna po ET pozitívny test...myslela som si, že to môže byť zvýšenými Nk bunkami...ale,no neviem...
este skúsim hysteroskopiu....mam aj nízke AMH...tak neviem, čo by sa este dalo vyšetriť, ale nikto mi neviem poradiť...
@srdiecko35 z tych 3 embryi moze byt kludne 1 alebo aj 0 vhodne na vklad. my sme si tiez mysleli ze genetiku mame ok. ale potom prislo vytriezvenie.
9x IVF - prvy a posledny uspesny...
@vrds sorry, nemyslela som 1-2 vklady...ale vždy pri ivf---mame 1-2 embrya vhodné na vklad (asi zo 4 po pk), na mrazenie nič...pre to si myslim, že na to,aby nam mohli spraviť pgd embrya, tak by sme mali mat viac po pk...nie?
Ach baby, to je neskutočné. Mám slzy v očiach, ako si čítam vaše príspevky. Aj ja mám 3 ivf za sebou. Z každého bol len jeden vklad ET, lebo aj napriek dlhým stimulaciam som mala malo vajíčok.
@miska11115 práveže mne doktorka v car povedala nech jeden cyklus počkám a idem až ten ďalší a tak som ak urobila
@srdiecko35 nie. praveze sa testuje kazde embryo. vezme sa im vzorka a zamrazia sa. embryam sa nic nestane
@lilyianka aha no uvidím čo my povedia a vyšlo to ???ak smiem vedieť
Ahojte žienky, idem si k Vám poradu, ja mám síce za sebou len prvú punkciu, ale tá bola v pondelok a ja mám stále „bolesti“ celého podbrušia - vaječníky a spodok skoro akoby črevá, viac menej sú to také kŕče, do koľko dní od punkcie Vám vymizli bolesti? Ďakujem Vody pijem dosť, tak už netusím
@miska11115 nevyšlo.. ani vtedy, ani potom
@alexwarring hyperstimulacny syndróm ... obyčajne to prejde menštruáciou

Mam za sebou 11 cyklov a zual bez uspechu