Máte za sebou 3 a viac IVF cyklov?
@vrds ďakujem, dnes mi na sone potvrdili, že moje vaječníky sú enormne, tak s vodnou kúrou musím pokračovať :(
3x IVF na slovensku a 4 IVF v Brne, uspesne, syncek uz ma 4 roky a asi pojdeme este pre surodenca, ale isto v Cechach 🙂
Baby a koľko vás vyšlo ivf v Brne? Myslím ten soft? My máme 2 ivf za sebou a ešte jeden pokus cez poisťovňu. Premýšľam nad tým softom, či to nevyjde aj lacnejšie, náš vyšlo ivf v Ba vyše 2000 eur a to bolo s poisťovňou..
@wanda52 Kedysi IVF poistovna preplacala aj zo zahranicia, teda ked si absolvovala este cez tie platene, neviem, skus sa popytat v poistovni, musela si si to ty zaplatit a potom preplatili, inak mna to ivf vyslo 800 eur + lieky co som ale zohnala lacnejsie od dievcat z MK (pred 4 rokmi)
@ dik 🙂
Tak ideme na to, zas. Naše štvrté IVF. Skúsim myslieť pozitívne, ale veriť, že to aj výjde asi nedokážem...No veľmi by som to chcela.
Inak keď vás tu tak čítam tak klobúk dole...ja som bola iba na 1IVF, ž čoho bol 1ET a 2xKET a už by ma nikto neprehovoril....a že 10-15x? Nikdy viac.... po poslednom KETe sme sa tak s mužom dohodli,že už kašleme na to

@vrds velky suhlas - mne vysiel prvy KET (ET som nemala) - po PGD