Máte zlú skúsenosť s centrom asistovanej reprodukcie?
Ahojte, je tu niekto, kto má zlú skúsenosť s CAR, hlavne tými slovenskými a podelí sa o skúsenosť? Vy a váš príbeh, ktorý nedopadol dobre.
Aj ja mam zlu skusenost s car, skoro žiadne vyšetrenia nerobili, obidvaja sme vraj v poriadku a hned iui, umele oplodnenie predsa nie je liečba neplodnosti. Pričina prečo sa nedari nezistili, zistila som ju až sama, ked som sama patrala a dala si porobit vyšetrenia.
@patka33 Dala som si porobit komplexne vyšetrenie reprodukčnej imunologie, zistili mi zvyšene TNFA cytokiny, u gynekológa amh hormon- velmi nizke hodnoty predčasne zlyhanie vaječníkov, v car mi zistili len nepriechodnost jedneho vajičkovodu, ale vraj jeden priechodny na otehotnenie stači.
@patka33 V car vraj nechcu velmi totoodporučanie davat, vraj reproimuno sa robi až po dvoch neúspešných ET, čo je hlupost, lebo však oni maju z každého pacienta peniaze, ja som si ho vypytala od svojho gynekológa, pytal sa prečo, povedala som že chcem vediet, či moj imunitny system brani otehotneniu, že si proste chcem dat toto vyšetrenie spravit a normalne mi to doporučenie dal.
@janinuska ja mam to co ty,tiez beriem kortikoidy kvoli vysokym hodnotam cytokinov
@patka33 ja do Imunovitalu chodim k dr.Bergendiovej...a ako bolo vyssie spomenute,mna tam tiez poslali az po 2 neuspesnych um.oplodneniach 😡
Mozno keby poslali uz hned na zaciatku,mohla som si "usetrit"embrya...takto mam uz len jeden pokus
@patka33 Určite si to daj spravit, zistuju tam viacero položiek, napr. protilatky proti protrombinu, tie sposobuju v maternici krvnu zrazeninu a to sposobuje potrat. V car by si mohla stale podstupovat umele oplodnenia a nikdy by to nevyšlo, alebo by si vždy potratila. Tam to nikoho nezaujima, Držim ti palce.

@lilyianka už som to našla v maily, je to Reprogen