Menštruácia po embriotransfere
Ahojte baby chcem sa opýtať či niekto z Vás dostala menstruaciu na 11deň po ET? Ja som 11den po ET zacala som.mierne krvacat vsetko ma boli ako pri MS, vklad som.mala 12.5.2022, rano som robila tehot.test bol negativny. Zajtra idem na krv ale sestricka hovorila ze tam šanca už nie je. 😭
Ja som mala 19.aprila ET a 30.aprila som robila ráno test a negatívny a večer ružový výtok
Bola to rozbiehajúca MS ktorá bola tlmena hormónmy, keď aj krv bola negatívna to som šla 2.maja kázali všetko vysadiť a večer to prišlo 😪 trvala mi MS 2 týždne
@simona1994 vsak to ze ja uz mam 2den ruzovy vytok ale uz dneska sa objavila aj krv
@donna18do ja som najprv chcela veriť, že je to len špinenie a možno uhniezdenie, ale nie 😪
Ťažko sa to číta, ale proste ja som vedela že je to zle
@simona1994 toto iste som mala aj pri prvom hcg sa mi zastavilo hned pri 9.5 ani tehot.test ukazoval negativne, a teraz tiež tak negat.teh.test a ovulacny test ukazuje len slabu druhu ciarku uz neviem ani nechapem ale dneska som bola na krv a ani doktorka ma nepozrela ze teraz co je preco to nestupnuje hcg len platit
@simona1994 ahoj no uz mi to potvrdili ze som potratila
@donna18do je mi to veľmi ľúto 😪
@simona1994 ďakujem

Ja som krvácala, tiež to bolo okolo 14.dňa, už neviem presne. Nebol to menzes a leží vedľa mňa. Počkaj na krv a budeš múdrejšia