Meškajúca menzes pri IVF?

danielkabn
2. apr 2011

Ahojte,chcem sa spýtať,či niektorej z Vás meškala menzes,keď si pichala Decapeptyl,a predtým užívala Proveru,ja som v programe ivf,už dva týždne si pichám Decapeptyl,dnes som 35DC a stále nič. Bojím sa,že mi zrušia ivf. Už som bola na krvi a mala som ok výsledky a na sone vysokú sliznicu,ale tehotná určite nie som,nemám vajíčkovody...
Vyvolávačku mi zatiaľ nepichali.

dahra
7. apr 2011

Mas dlhy protokol? Moja sestra mava 26-dnove cykly, niekedy aj kratsie, ale dlhsie nikdy nie a pri stimulke jej meskala menstruacia min. 4 dni. Dostala tusim na 30.DC, mozno trochu neskor.
Inak vyssie davky decapeptylu, diphereline a tak sa beru aj na zastavenie menstruacie a navodenie stavu prechodu u zien napr. s endometriozou. Som si tym sama presla, takze tieto lieky su pri IVF tzv. "brzda" a na stimulaciu je "plyn" - napr. menopur, merional, puregon, atd. Brzdu potrebujeme, aby foliky nerasli prilis rychlo a nepraskali. Takze to moze ovplyvnit prichod menstruacie.

mirkatom
12. apr 2011

Ahojky, my začíname od min. týždňa naše druhé IVF. Na 20. deň mi sestrička pichla jednorázovku Decapeptylu (presne ako min. roku), s tým, že najbližšie sa máme ukázať o dva týždne po skončení menštruácie, ale aj v tom prípade, že ms nedostanem (na odber a utz). Takže pravdepodobne je to, že Ti mešká ms, normálne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre