Môže sa podariť KET na prvý pokus, keď idem v prirodzenom cykle?
Môže sa podariť KET na prvý pokus keď idem v prirodzenom cykle a mám PCOS a anovulacne cykly?😔 Mám ísť len na ultrazvuk medzi 10-12 DC. Čiže bez hormónov KET , podľa mna to je veľmi zlý postup keď nemám nikdy ovulaciu ale snáď doktor vie čo robí. Napíšte mi aj vaše skúsenosti s KET nativ 🙂
Mám zamrazené embryo expan.blastocysta čo to znamená ?
Ahoj,tiez sa chystam na KET,v prirodzenom cykle. Ale od OPU,co bolo v marci,som v CAR nebola. Zajtra idem na ultrazvuk,tak som zvedavá co a ako. Kedze mavam cyklus az 31dnovy,pocitam,ze zajtra je este skoro vidno nieco k ovulke
Ahoj tiez mam PCOS prvy vklad bol KET (kvoli ohss) bol uspesny. Bohuzial som potratila v 7 tt ale pozitívne je ze sa to aspon podarilo. Tiez som sla v native iba progesteron na podporu uhniezdenia. Drzim palce 🙂
Ahoj, ja by som sa vkladu v prirodzenom cykle nebála. Je tam velka sanca ze bude uspesny. Ja som mala 2x vklad pri horm. (nevysiel ani jeden). Vysli az KETY v prirodzenom cykle (1. skoncil sice potratom v 9 tt, ale teraz som uz 29 tt❤️ tak dufam ze to uz uspesne dobojujeme) Drzim palce.
Ja som mala KET v prirodzenom cykle bez ovulacie,PCOS, endometrioza,iba s progesteronom.a.vysiel 😍
Ja som mala KET v prirodzenom cykle bez ovulacie,PCOS, endometrioza,iba s progesteronom.a.vysiel 😍
@marticka85po ja som mala tak isto ako vy zial nevysiel.ake yte mali davkovanie progesteronu?dakujem za odpoved

Ahoj, je to bežný postup, lekár uvidí či sa ovulacia chystá, aká je vysoká sliznica - od toho závisí ďalší postup.