icon

Môžem dostať týždeň po transfere menštruáciu?

mimirkas
2. okt 2010

V nedeľu mi vložili jedno embryko a všetko bolo ok, ale v piatok som mala špinenie a dnes hotová menštruácia..... už si asi nemusím robiť žiadne ilúzie, máte niekto podobný problém?????

silvia545
2. okt 2010

mimirkas ahoj 😉 ked som bola na 1 ivf,,tiez som dostala po tyzdni ms 😠 nebolo z toho nic 😖 ale este to nemusí znamenat nic zle,,je vela bab,co mali ms a boli tehulky 😉 len pekne lez a oddychuj 😉 ak chces vediet viac prejdi do temy cakanie po transfere,,tam ti urcite baby odpísu,ktore maju skusenosti 😵

nemko
2. okt 2010

je to mozne ☹ musis bojovat dalej

maggiore
3. okt 2010

ahoj, ja som síce na ivf nebola, ale pred týždňom mi skončil ms a dnes už mám viditeľné // na teste, tiež mi to nedá, že či je možné, aby som bola teho., keď som to dostala .... zajtra idem k lekárovi, tak som zvedavá čo povie ... ale tiež som počula o prípadoch, ktoré mali počas prvých mesiacov normálne ms .... tak dúfam spolu s tebou 😉

matiasko
3. okt 2010

Ahoj ,ano je to mozne ☹
mne sa to stalo 2x po IVF a vzdy to bolo aj negat. 😢 😢

janemari
3. okt 2010

Ano je to mozne ja som mala vkad v sobotu a v piatok som uz spinila a v sobotu sa pustala menstruacia. Pchala som sa utrogestanom aby som nekrvacala ale tehu test aj krv boli negativne.