Môžem ešte dúfať v úspech po vklade embrya?
Ahojte idem sa kúsok vyrozprávať a poradiť.
Ide o 4 pokus ivf začala som v Ke v GynCar vyšetrenia a tak.
Prešla som ale na Prvé ivf do Martina iba jedno embryo vklad sa nepodaril.
2 ivf Martin žiadne embryo
3 ivf Ke žiadne embryo
4 ivf samoplatca 🫣 stále v Ke vklad 3 dňové embryo a 3 e zmrazené 5 dňové nikdy som tak nebola šťastná
Verila sm ze keď mám aj mrazené tak uhniezdi sa aj 3 dňové zajtra idem na hcg no bojím sa z neúspechu dnes je 10 deň od vkladu test negatívny no stále mám v hlave bol to vklad iba 3 dňové embryo môžem ešte dúfať ?
Pri 3 dňovom moc nie, mne dávali 5 dňové a bol duch 10 deň
Ako to dopadlo?
Ahojte, ja som 4. Deň po KET, od prvého dňa mám bolesti ako pred menzesom, túto noc boli najsilnešie a z ničoho nič prestali, má to niektorá podobne?
Ako to dopadlo?
@anonym_607fc3 neúspešne :/ idem na endokrinológiu a Imunologiu vraj mám zle hodnoty cukru vraj inzulín by som mala brat
ozempic alebo inú značku na jednej strane sa bojím a na druhej verím že aj schudnem keď o tom počúvam ale vraj prepláca to poisťovňa keďže mám zle hodnoty vždy vo všetko som na hrane intolerancie štítna žľaza nieje iba uzlíky tak neviem verím že pomôže čo ma.
@anonym_607fc3 neúspešne :/ idem na endokrinológiu a Imunologiu vraj mám zle hodnoty cukru vraj inzulín by som mala brat
ozempic alebo inú značku na jednej strane sa bojím a na druhej verím že aj schudnem keď o tom počúvam ale vraj prepláca to poisťovňa keďže mám zle hodnoty vždy vo všetko som na hrane intolerancie štítna žľaza nieje iba uzlíky tak neviem verím že pomôže čo ma.
@lienka191 a na diabetologii ste boli? no ak vam nasadia ozempic mozno schudnete no pocas uzivania ani 3mesiace po douzivani otehotniet nemozete,takze je to na zvazenie,ci chcete jedno alebo druhe. A doteraz ste nemali problemy?
Hormóny v poriadku vraj inzulín skáče no čítala som že po ozempicu nemôžem 3 mes ísť na vklad podľa mňa to vedia
Idem po 2 rokoch zas na imunologiu endokrinológiu a spravia mi aj záťažový test na cukor ja len že ak povedia že mám brať ozempic či isto mám brat bojím sa či je to správne

@lienka191 Moc nie. 5 dnove test na 8. den vyrazne pozitivny. Moja skusenost