icon

Môžem ešte dúfať v úspech po vklade embrya?

lienka191
24. aug 2025

Ahojte idem sa kúsok vyrozprávať a poradiť.
Ide o 4 pokus ivf začala som v Ke v GynCar vyšetrenia a tak.
Prešla som ale na Prvé ivf do Martina iba jedno embryo vklad sa nepodaril.
2 ivf Martin žiadne embryo
3 ivf Ke žiadne embryo
4 ivf samoplatca 🫣 stále v Ke vklad 3 dňové embryo a 3 e zmrazené 5 dňové nikdy som tak nebola šťastná
Verila sm ze keď mám aj mrazené tak uhniezdi sa aj 3 dňové zajtra idem na hcg no bojím sa z neúspechu dnes je 10 deň od vkladu test negatívny no stále mám v hlave bol to vklad iba 3 dňové embryo môžem ešte dúfať ?

anonym_f6dbfc
24. aug 2025

@lienka191 Moc nie. 5 dnove test na 8. den vyrazne pozitivny. Moja skusenost

anonym_e554e6
24. aug 2025

Pri 3 dňovom moc nie, mne dávali 5 dňové a bol duch 10 deň

anonym_607fc3
25. aug 2025

Ako to dopadlo?

bubislava
1. sep 2025

Ahojte, ja som 4. Deň po KET, od prvého dňa mám bolesti ako pred menzesom, túto noc boli najsilnešie a z ničoho nič prestali, má to niektorá podobne?

lienka191
autor
4. sep 2025
@anonym_607fc3

Ako to dopadlo?

@anonym_607fc3 neúspešne :/ idem na endokrinológiu a Imunologiu vraj mám zle hodnoty cukru vraj inzulín by som mala brat
ozempic alebo inú značku na jednej strane sa bojím a na druhej verím že aj schudnem keď o tom počúvam ale vraj prepláca to poisťovňa keďže mám zle hodnoty vždy vo všetko som na hrane intolerancie štítna žľaza nieje iba uzlíky tak neviem verím že pomôže čo ma.

lienka191
autor
4. sep 2025
@bubislava

Ahojte, ja som 4. Deň po KET, od prvého dňa mám bolesti ako pred menzesom, túto noc boli najsilnešie a z ničoho nič prestali, má to niektorá podobne?

@bubislava neviem vraj nemáme nič cítiť ale každy inak znáša bolesť

anonym_607fc3
4. sep 2025
@lienka191

@anonym_607fc3 neúspešne :/ idem na endokrinológiu a Imunologiu vraj mám zle hodnoty cukru vraj inzulín by som mala brat
ozempic alebo inú značku na jednej strane sa bojím a na druhej verím že aj schudnem keď o tom počúvam ale vraj prepláca to poisťovňa keďže mám zle hodnoty vždy vo všetko som na hrane intolerancie štítna žľaza nieje iba uzlíky tak neviem verím že pomôže čo ma.

@lienka191 a na diabetologii ste boli? no ak vam nasadia ozempic mozno schudnete no pocas uzivania ani 3mesiace po douzivani otehotniet nemozete,takze je to na zvazenie,ci chcete jedno alebo druhe. A doteraz ste nemali problemy?

lienka191
autor
7. sep 2025

Hormóny v poriadku vraj inzulín skáče no čítala som že po ozempicu nemôžem 3 mes ísť na vklad podľa mňa to vedia
Idem po 2 rokoch zas na imunologiu endokrinológiu a spravia mi aj záťažový test na cukor ja len že ak povedia že mám brať ozempic či isto mám brat bojím sa či je to správne