icon

Môžem po odbere vajíčok mať sex?

2. máj 2024

čaute kočky

som po prvom menzese po opu čiže už stimulujem na ket .. možem mať klasicky sex s orgazmom ked som nemala žiadne problemy ? pretože tu čitam fakt všeličo :D že napr silný orgazmus privolá ovulaciu aj cez lieky a podobne veci

stellarstar
•
2. máj 2024

Sex môžeš mať a potom po KET nie

really8
•
2. máj 2024

Nam zakazali v tomto obdobi. Aj asi mesiac po KET. Radsej si zavolaj.

e1i
•
2. máj 2024

Cim stimulujes na ket?

autor
•
2. máj 2024

@e1i zatiaľ len estrofem

e1i
•
2. máj 2024

Estrofem nestimuluje,estrofem blokuje ovulaciu ale aj tak ja osobne som napr nejak ani nemala chut na sex pred ket

autor
•
2. máj 2024

@e1i tak to závidím , ja by som mohla aj 3x za deň teraz . Keď uvidím manžela tak mi už hlava pracuje 😀😀.

ailiba
•
2. máj 2024

My sme mali normalne sex pred vkladom, po vklade uz nie. Vklad sa zadaril. Nepytala som sa lekara, ale sex by bemal mat vplyv na lieky...

e1i
•
2. máj 2024

Tak dufaj ze nebudes mat rizikove. Pri oboch detoch po vklade nic az do 6t po porode.

autor
•
2. máj 2024

@e1i ja som pred celým Ivf bola taká , že mi sex stačil 2x do týždňa niekedy sa mi nechcelo ani to .. ale teraz po stimulke to nejak začalo . 🙂

e1i
•
2. máj 2024

@ailiba vplyv na lieky nie ale ak by napr stimulovala ovulaciu,mohlo by prist k predcasnemu prasknutiu fotlikulu

e1i
•
2. máj 2024

Ked musis (ze nemozes) tak musis. Za to babo to stalo

autor
•
2. máj 2024

@e1i ale teraz len pri estrofeme by to malo byt v poriadku , či ? 😊

e1i
•
2. máj 2024

Estrofem nestimuluje. Pri nom sa ovulacia neriesi. Pri priprave estrofemom sa riesi iba vyska sliznice.

ailiba
•
2. máj 2024

@e1i hm, zvlastne. Ja som sa totiz lekara pytala, ci som nahodou nedostala skor ovulku a on hovoril, ze ked beriem lieky, ako mam, tak urcite nie.
No, mozno sa neoplati riskovat.... Tak radsej nie.

butterflyeffect
•
2. máj 2024

Nam dovolili, len povedali ze pred stimulkou s ochranou-ze ak by sa predsa len v tom case podarilo tal by bolo multipocetne tehotenstvo…

butterflyeffect
•
2. máj 2024

jaj teraz citam poriadne ze si pred vkladom-vtedy nikto nic neriesil ze nemoze byt sex, to co som pisala bolo v case stimulacie pred odberom vajicok

sonkam
•
3. máj 2024

Keď si s estrogénom, ovulaciu máš bloknutu, no ak nemáš vyšetrenie na repro-imuno kde zisťujú rôzne protilátky voči spermiam a podobne veci, tak by som riešila len prípadne sex s ochranou, aby si si vklad zbytočne nepokaslala.