icon

Môžem podstúpiť umelé oplodnenie sama?

barbita
30. júl 2015

Ahojte.Mam taky problém.Mám 32 rokov...Doteraz sa mi nepodarilo nájsť vhodného partnera ale velmi túžim po bábätku.Kedže už mam po tridsiatke ved viete "biologické hodiny tikajú".Viem že tak skoro si nikoho nenájdem lebo zažila som len samé sklamania.Takže k veci..Dá sa na Slovensku podstúpiť umelé oplodnenie ked som sama resp.mohla by som ísť na kliniku kde to robia bez partnera?Alebo dá sa to aspon v Česku kebyže sa nedá na Slovensku?O dieta by som sa dokázala postarať sama kedže som velmi dobre finančne zabezpečená, mala som tu česť starať sa dieťa/sestrino dieta ked potrebovala odcestovať/ aj vtedy keď bolo choré/malo horúčky/ takže viem čo všetko to obnáša.Naštastie mám ešte aj milujúcich rodičov ktorí by ma určite podržali hlavne po psychickej stránke..

Strana
z4
zuzana_klinovska
6. feb 2024

@konik11 ja oba doplním k tým lesbičkam že to musíš mat hotovú legislatívu o partnerstve alebo musíte byť v manželstve, to by som nerobila. Dánsko, Holandsko, Cyprus aj Grécko ivf poskytujú aj single ženám. Ale určite si predtým urob folikulometriu ak so daj odobrať krv na hormonálne vyšetrenie. Ja som si o sebe myslela ze som predsa mladá a plodná, mam 25, a mam aj napriek pravidelnej menštruácii PCOS

lapersefona
6. feb 2024

@aredhel no daj hake kriteria tam boli? Na pokeci to musel byť tiež riadny kvietok

Strana
z4