MUDr. Pavay - Helios Košice
Ahojte mate niekto skusenosti s dr.pavayom? S hladkym sme mali konzultacie riesime ivf caka ma
Odber vajicok ziadala som si dr.hladkeho ale bohuzial nebude v praci den kedy ma caka odber co
Ma sklamalo takze som vyfasovala dr.pavaya par krat mi robil
Usg velmi zhovorcivy nieje ale my sa do centra nejdeme kamaratit kecat so
Mnou nemusi 🤷♀️😀
Tak som
Sa odhodlala ze to sem
Napisem ci vam
Pavay robil KET ET OPU a ci ste boli spokojne a mozno to pomoze aj niekomu inemu dakujem 🙂
@prejac tiež som mala radšej Hladkého ale ani Pavay nie je zlý. Zhovorčivý nie je ale keď sa ho niečo opýtas tak na všetko odpovie. Ja som na umelom nebola, chodila som na folikulometrie.
tak my sme s nim absolvovali aj konzultacie, zopar usg a 2x robil IUI ktore bolo v obidvoch pripadoch uspesne. za mna osobne spokojnost Hladky myslim vysvetluje troska obsirnejsie, teda aspon mne sa tak zdalo ale my sme sa stretli iba pri ultrazvukoch. Takze za mna moze byt aj aj.
@prejac ja som bola u neho na konzultáciu.... keďže nemám žiadne skúsenosti ani vedomosti a bola som prvý krát.... mne v podstate všetko vysvetlil.... hneď ma aj vyšetril, hneď mi zobral krv a urobil všetky potrebné testy..... keďže mám nízke AMH 0.1 a vysoký vek (41) ... odporučil mi darované embryo.... hneď telefonoval či je nejaké k dispozícii.... zrejme pôjdem na vklad začiatkom februára..... moja skúsenosť zatiaľ veľmi dobrá..... všetko to išlo tak rýchlo až som bola prekvapená.... lieky neberiem žiadne a vlastne čakám na menštruáciu potom sa mám objednať..... embryjko 💝 mám rezervované tak dúfam že sa nám to podarí 🥰
@prejac ja som bola u neho na konzultáciu.... keďže nemám žiadne skúsenosti ani vedomosti a bola som prvý krát.... mne v podstate všetko vysvetlil.... hneď ma aj vyšetril, hneď mi zobral krv a urobil všetky potrebné testy..... keďže mám nízke AMH 0.1 a vysoký vek (41) ... odporučil mi darované embryo.... hneď telefonoval či je nejaké k dispozícii.... zrejme pôjdem na vklad začiatkom februára..... moja skúsenosť zatiaľ veľmi dobrá..... všetko to išlo tak rýchlo až som bola prekvapená.... lieky neberiem žiadne a vlastne čakám na menštruáciu potom sa mám objednať..... embryjko 💝 mám rezervované tak dúfam že sa nám to podarí 🥰
@andrea88788 mozem poprosit sukromnu spravu, riesim rovnaky problem. Dakujem velmi pekne

@prejac ahoj, mne raz robil IUI a nadšená som z neho nebola... OPU mi našťastie robil Dr. Hladký i na KET som si ho vyžiadala 🙂