Musíme sa objednať na zrušenie uskladnenia embryí?
Ahojte keď už nechceme uskladnovat embryia keď pôjdeme osobne podpísať treba sa aj dáko objednať neviete ? Lebo prišiel mail že ak formulárom poslať poštou treba notársky overený podpis .. tak ak pôjdeme osobne netreba nič ?
@anonym_autor Ako ste sa s tym vysporiadali z hladiska svedomia?
@anonym_84a849 asi sa vysporiadali...zrejme to nebude tvoj problém 😉
@anonym_autor ano, ak pojdete osobne podpisat, ze chcete zabit svoje embrya tak potom netreba nic, len obcianske preukazy
ja nechapem, ved je to jej vec, keby mala 20 embryi tak ma mat 20 deti?
ja nechapem, ved je to jej vec, keby mala 20 embryi tak ma mat 20 deti?
@babushkaem panbožkárom nevysvetlíš 🙏
Anonymné komentovanie dalo nie že krídla niektorým, ale rovno raketový pohon.
Anonymné komentovanie dalo nie že krídla niektorým, ale rovno raketový pohon.
@maca1984 Mas pocit, ze ju niekto sikanuje? Normalne to ludi zaujima.
To čo to tu trepete niektoré, akého svedomia, a akého zabitia? Sa preberte.
@anonym_84a849 neomina ta hlava z tej svatoziary?
@anonym_84a849 neomina ta hlava z tej svatoziary?
@anonym_9057aa A teba?
Keď pôjdete osobne tak stačia občianske preukazy, keď by ste posielali poštou tak treba notársky overený podpis. Ja som posielala lebo to máme ďaleko. Trochu ma zamrzelo, že nikto na to nereagoval, potom som aj písala mail, či je to všetko v poriadku a nič.
My sme boli osobne, stačil občiansky, vyplniť rozhodnutie, podpísať a to bolo všetko. Prosím ta, tie zvasty niektorých ľudí tu ani nečítaj.
Prosím vás, vy ktorých sa téma netýka a nie ste s ňou uzrozumení, na čo tu virite emócie? Však scrollujem ďalej a každého svedomie nechajte na každého človeka.
@anonym_84a849 vies kolko teoretickych par bunkovych embryi sa tebe za zivot neuhniezdilo a odislo s najblizsou menstruaciou 🤐
Ako si niekto dovolí riešiť cudzie svedomie? V mojich očiach to nie je clovek. Iba zakomplexovaná osoba bez mozgu, ktorá sa nevie preniesť nad svoj vlastný otrasný život 🫣😵💫
@anonym_autor ano, ak pojdete osobne podpisat, ze chcete zabit svoje embrya tak potom netreba nic, len obcianske preukazy
@anonym_ca8779 to je zhluk buniek. 😀 Sa douc. A ani nevies, kolko ks vyslo z teba. 😀😀😀Staraj sa o seba a netaraj tu blbosti.
@anonym_84a849 sú to bunky. Dieťa to je až v materskom organizme. 🤷♀️
@anonym_84a849 sú to bunky. Dieťa to je až v materskom organizme. 🤷♀️
@anonym_49b61f
@anonym_322e5e už od zygoty ide o novú, živú bytosť,... odlišnú od rodičov.
Aj vy dve ste kedysi boli zygotou...
@babushkaem panbožkárom nevysvetlíš 🙏
@sowhat netahaj tu panbozkarov, aj pre hocijakého neznaboha môže byť áto vymoženosť modernej medicíny silná káva.
@anonym_49b61f
@anonym_322e5e už od zygoty ide o novú, živú bytosť,... odlišnú od rodičov.
Aj vy dve ste kedysi boli zygotou...
@anonym_ca8779
aj ty si bola kedysi len vajce, resp. spermia 🤔 vieš koľko polovičných detí teda denne zhynie😵💫 aj tvoje neoplodnené vajce každý mesiac. čo na to tvoje svedomie?
@anonym_ca8779
aj ty si bola kedysi len vajce, resp. spermia 🤔 vieš koľko polovičných detí teda denne zhynie😵💫 aj tvoje neoplodnené vajce každý mesiac. čo na to tvoje svedomie?
@mondolina ,,neoplodnené vajce" nie je embryo. To sa učia už deti na prírodovede.
@mondolina ,,neoplodnené vajce" nie je embryo. To sa učia už deti na prírodovede.
@anonym_bb9b8c
ja to veľmi dobre viem. ja hovorím čo by bolo keby .....nie? veď z každej spermii, vajca môže byť dieťa. tak isto ako z tých embryí. len musí prebehnúť ďalší proces. oplodnenie, vloženie. či embryo si žije svoj vlastný život?
Keď pôjdete osobne tak stačia občianske preukazy, keď by ste posielali poštou tak treba notársky overený podpis. Ja som posielala lebo to máme ďaleko. Trochu ma zamrzelo, že nikto na to nereagoval, potom som aj písala mail, či je to všetko v poriadku a nič.
@1angelika ďakujem pekne
Pre nabozenkarky ... Sama som.veriaca ale.ako sorry máme 3 deti a ďalšie keby sa ujali tak neviem .. máme 10 embryí a drísty žeby sme vychovali si strcte ...