Na koľkýkrát sa vám podarilo IUI pri PCO
Ahojte prosím vás na ktorýkrat sa Vám podarilo IUI (ja mám PCO) a ak tak kde ste boli? Ďakujem krásne za odpovede 🙂
@summersunny94 budem asi kazde rano v cca rovnakom case aby som to vedela porovnavat, ci silnie. No a v piatok sa dozviem naisto z krvi 🤞😊
@no_co_uz ahoj no ako robila si aj dnes ráno? 🙂
@summersunny94 anoooo🙂 drzime sa 😁
@no_co_uz jeej super moc ti to prajem 🙂 dnes si tiež robila? Je silnejšia? 🙂
@summersunny94 dnes som bola uz na krv. Vysledok pozitivna, ale nemam moc velke hodnoty HCG - 60 - to mi pride malo :/ tak snad to dopadne dobre a neskoci sa to tak rychlo ako zacalo
@no_co_uz neboj, na začiatku nemusí byť vysoké HCG , mne napríklad pri dcérke vyšiel pozitívny test až keď som bola vyše mesiaca tehotná 🙂
Baby ďakujem za túto tému ja mam tiež pcos s anovulačnými cyklami ..užívam pol roka utrogestan a nič..bola ste niektorá aj na inseminacii v gyncare Nitra? Chcela by som to skúsiť pred úplným umelým oplodnenim..doma mám 3r syna a už by to chcelo druhé..povedali vám aká je vysoká šanca otehotnieť týmto spôsobom? Museli ste sa stimulovať hormónmi? A samotná inseminacia sa robí s "oblbovakom"? Ci len prídete na sálu a vykonajú úkon? Keď som čítala že na operačke..
@veornika ahoj. S PCO neviem poradit, ale co sa tyka zakroku - mne to nerobili na ziadnej operacke :D iba normalne v ordinacii. Ziadne oblbovaky ani nic. Predtym ti pichnu injekciu aby vajicko prasklo. Lahnes na stol - presne ako u gynekologa. Daju ti tam tu "roztahovacku", zavedu kateter a vstreknu spermie do maternice...Hotovo. Cele to trva mozno 5 min. dokopy a potom ta chvilu nechaju polezat a ides prec. Takze nijak hororovo si to nepredstavuj - je to nieco podobne ako ked ides na preventivku ku gynekologicke, akurat ti tam strcia tu hadicku a cez striekacku daju spermie rovno do maternice.
IUI 2x neúspešne, nakoniec sme podstúpili IVF, vyšiel druhý vklad. V Heliose v Banskej Bystrici, tiež mám PCO. Držím prsty nech vám to výjde 🙂
@no_co_uz tak už si ofic tehu? Gratulujem 😊
Ja mam ešte na 1 mesiac utrogestan a potom idem na kontrolu na gyndu a asi jej poviem ze skúsime car a teda chcela by som iui ak to tam odsuhlasia...neviem ci ma význam sa s gyn trápiť a sledovať ovulacku keď mam ju ako sa jej chce raz ano raz nie

@summersunny94 ja som bola v Martine v heliose, prvé iui, ja pco na oboch vaječníkoch, bez ovulácie , nasadené vysoké dávky liekov, po 4m prvé vajko , malé na hranici a teraz mám 4r syna skoro, plus teratozoospermia u muža, po roku sme na prvý šup počali po synovi prirodzené dcéru , toto je individuálne , proste náhoda konstalacia ja neviem ,my sme mali veľke šťastie