Na ktorý deň vám vyšiel pozitívny test po KET?
Ahojte 🙂
Na ktorý deň po KET vám vyšiel pozitívny tehotenský test? Viem že krv na 14ty deň je istota ale aj tak … 🙂
Ďakujem za všetky skúsenosti
Co znamená KET?
@akire86 kryoembryotransfer - vklad rozmrazeného embrya po IVF
To je mi luto... Drzim palce, nech to teraz vyjde👍
@ailiba ďakujem 🙏
@marrilyn skvelé 👍 mali ste špinenie po KET?
Nebola to otazka na mna, ale ja som mala. Az do 8.tt, dokonca som aj krvacala, ale pricinu mi nezistili...
Pri prvom ano, este pred pozitivnym testom jeden den. Pri druhom nie. Obidva boli uspesne.
@ailiba kedy si začala špiniť po transfere ?
Mne vkladali pondelok, piatok ma zacalo boliet brucho velmi menstruacne, tak som cakala neuspech opat, (kedze ET prvy som dostala MS na 5ty den a HCG nulove), cize sobotu na 5ty som nevydrzala a testovala a test biely uplne, nedela to iste. Uz som len cakala MS.
Potom bolesti ustali, dalsi test som sa odvazila si urobit az dalsi piatok, cize 11ty den a to uz silna ciarka a HCG vyse 850.
Dnes mam uz skoro 5rocnu slecnu 😉 drzim palce
@marrilyn ja mám špinenie od včera, dnes už máličko. KET bol v sobotu doobeda á
A spinenie som mala aj ja. Mne zacalo ten 10ty den az.
@cucica skvelé, mňa len znepokojilo to špinenie. Bolesti ani nič podobné nemám
Ja som to spinenie mala na 4.den
@marrilyn a koľko trvalo?
Jeden den, par uplne jasnych kvapiek a viac nic. Ale na to by som sa velmi neupinala, kazda zena to ma inak. Niekto nespini vobec, niekto 1, 2 ci viac dni. Vela ovplyvnuju aj lieky na riedenie krvi, ak si ich brala/beries.
@marrilyn beriem len estrofem 3x denne a progestanelle 200mg tiež 3x … nevadí, nejdem to nejako riešiť, ničiť sa myšlienkami .. bude tak ako má byť 😘
Ono to cakanie je tazke, najprv na pozitivny test, potom na vysledky z krvi, na prvy utz.. A potom uz len trpnutie niekolko mesiacov, ci bude vsetko ok. Uplne ti rozumiem, ked sa snazis hladat za vsetkym naznak uspechu, ci neuspechu. Keby to tak clovek vedel zistit hned po vklade.
Baby včera ste mi dali tými vašimi testami chrobáka do hlavy. Dnes som sa neovládla 🤭
Som 4 DPT /deň vkladu nerátam/
Vidíte to aj vy ? 😍 samozrejme beriem s rezervou ešte
Ja tam vidím ❤️ keďže svoj som na 5 deň preštudovala z každej strany aby som videla // 😄
@peony93 ďakujem, snáď bude zajtra silnejšia 🙏
Vidim aj ja 🙏♥️ je to na dobrej ceste
@marticka85po ďakujem 🙂
Jasne ze vidíme. Je to tam 🙏
Presny den neviem, ale bolo to este pred ultrazvukovou kontrolou. Asi tak 14.den po transfere az do konca 8.tt, takze dost dlho. Ked som bola 6+1tt tak som zacala silno krvacat. Na pohotovosti uz videli srdiecko bit. Nezistili dovod krvácania a poslali ma domov. Ale vsetko bolo v poriadku. A za chvilku idem rodit. Ja si myslim, ze som asi mala velmi vysoku sliznicu a 1.5 rocny syn, ktoreho som nosila na rukach tomu asi nepomohol🤷♀️.
@ailiba dôležité, že všetko dobre dopadlo 🙏
Verím, že to bude aj náš prípad ❤️

@sandra151 ďakujem 🙂 špinenie mi dnes už trošku ustálo, je ho veľmi máličko a bledne tak verím v šťastný koniec ❤️