icon

Na ktorý pokus bolo vaše IVF úspešné?

22. jan 2026

Ahojte na ktorí pokus sa vám podarilo ivf? Zaujíma ma to ako motivácia a povzbudenie pre každú z nás. Ja zatial 3pokusy.

Strana
z2
autor
23. jan 2026
@katuskamala1

Ahoj. My sme sli do car hned po pol roku neuspechu a dobre sme spravili, cakali sme "len" 2.5roka. Par IUI neuspesnych, prve IVF hned ET uspesny 🙂. Sli sme po surodenca ale 2x KET neuspesne, tak nove IVF , vlozili sme dve, mame sestricku. Neuspechy bolia,viem,ale nevzdavaj sa, rob vsetko preto,aby si si mohla povedat,ze si naozaj spravila vsetko. Penazi to je dost ano,viem,ale na to nepozeraj... Veela ludi v mojom okoli riesia IVF a ich cesty boli dlheee a uspesne 🙂 Aj ty sa dockas, drzim palce 🙂

@katuskamala1 ahoj . Ano vsetko co píšeš mas pravdu ale ja som sa asi tak nastavila ze ak nevyjde tieto pokusy nebudem to dálej skúšať ns silu. Peniaze sa zarobia aj potom ale ja uz by som nebola ok s tym priberaním, s vekom, atd. Od septembra sme spali s mužom malo ze aj ma jednej ruke to viem spočítať. V snahe o dieťa trpí vsetko ostatne. Možno som sebec teraz, chcem a chcela som dieta ale nie za cenu ze sa cely moj zivot otočí. Od kedy chodíme na ivf tsk skoro žiaden sex, žiadna dovolenka, priberanie, odsudzujeme sa jeden druhému, som nervózna, podráždená, nesústredene v práci. Myslím si ze toto je moj psychicky limit. A myslím ze niekedy je dobre vedieť si povedat kedy stačí …. Bojim sa ze ostanem tehotná sle ze sa vo vzťahu dostanem na taky bod ze pride rozchod…. Nie pre neho ale pre mna…. Som vyčerpaná… a ked mi niekto povie a z coho ved iba druhý pokus …. No super druhý a? Niekto zvládne 20 ja 2 a mam dosť … ospravedlňujem sa za zem citový výlev sle potrebovala som zo seba dostať vsetko co ma ťaží

anonym_518dea
23. jan 2026

Druhé ivf, prvý ET momentálne 31tt. V prvom ivf sme nemali žiadnu blastocystu.

aduska01111
26. jan 2026

@anonym_autor 1 ivf jedno embryo nevyšlo..2 ivf vyšiel prvý vklad -dcerka, 2 vklad tiež vyšiel -syncek ..a ešte dve embrya ostali

autor
26. jan 2026
@aduska01111

@anonym_autor 1 ivf jedno embryo nevyšlo..2 ivf vyšiel prvý vklad -dcerka, 2 vklad tiež vyšiel -syncek ..a ešte dve embrya ostali

@aduska01111 blahoželám to mate super

Strana
z2