Na ktorý pokus bolo vaše IVF úspešné?
Ahojte na ktorí pokus sa vám podarilo ivf? Zaujíma ma to ako motivácia a povzbudenie pre každú z nás. Ja zatial 3pokusy.
1x ivf neúspešne (biochemické) a potom sa podarilo prirodzene
1ivf len jeden vklad neúspešný ,2 ivf prvý vklad úspešný-dvojicky
druhé IVF úspešné. Vložili dve , ale prežilo len jedno. Máme jedno dieťa.
2 IVF, tretí vklad
1 IVF prvý vklad vyšiel, ale problém bol na manželovej strane
Mne preto teraz hovorila gyn že netreba čakať do 40, lebo preto sú toľko problémov s otehotnením
Mne preto teraz hovorila gyn že netreba čakať do 40, lebo preto sú toľko problémov s otehotnením
@anonym_1cfb7b nie každá žena ma stastie na partnera v skorom veku ľahké je povedat kde ste boli do teraz? Nikdy neviete prečo čaká niektorá do 40 a ci čakala alebo sa jej nepošťastilo …
@anonym_1cfb7b tak ja som teda tiež nečakala . Veď tu ani nikto nenapísal vek .tak neviem odkiaľ si nabrala za čakáme na 40tku . Ja som začala riešiť ako 23 a dvojky sa narodili v mojich 28 .
U nas na prvy pokus
Piaty vklad syn, prvé dva ani ťuk, tretí biochemické a štvrtý MA. No a ja som na dieťa teda do 40 nečakala ako ti nejaký samozrejme anonymný mudrlant zahlásil. Snažili sme sa od mojej 27 - 12 rokov.
@anonym_autor 1.IVF, 1. vklad úspešný, mám syna, tehotenstvo vo veku 35 rokov, rodila som vo veku 36 rokov. Ale mám aj dcéru, prirodzene počatú.
My sme podstúpili prvé IVF minuly rok v máji v Gyn-fiv Žilina a hneď prvý vklad vyšiel 😊momentálne 41tt a malému sa stále nechce von 😁🙈
Piaty vklad syn, prvé dva ani ťuk, tretí biochemické a štvrtý MA. No a ja som na dieťa teda do 40 nečakala ako ti nejaký samozrejme anonymný mudrlant zahlásil. Snažili sme sa od mojej 27 - 12 rokov.
@michaela329 ja to isté 10 rokov.. 14 vkladov 2x ivf máme 1 dieta
Ahoj,mne lekár v 30-tke povedal,že pokiaľ nepôjdem na kliniku asistovanej reprodukcie,deti mať nebudem (pcos). O 3 mesiace som bola tehotná. Celkovo som otehotnela 4×prirozdene,ale deti mám len 2.
Ale pýtala si sa na iné: kamoška otehotnela po IVF a bola to jej posledná možnosť, vyšlo to. O rok rodila druhé dieťa a o 7r ďalšie dieťa (2.a 3.počaté prirodzene).
Prajem Ti všetko dobré,nech sa dočkáš vytúženého dieťatka!

@anonym_autor 3x ivf cyklus ale vyšiel prvý vklad a už som aj porodila, len teda k embryu sme sa nevedeli dostať