Nárazové bolesti po ET.
Ahojte dievcata,
velmi pekne vas prosim o radu, lebo neviem co to moze byt. Dnes som 4. den po ET a tuto a predoslu noc nad ranom som sa zobudila na silne bolesti podbruska, ktore vyrazali aj do krizov. Mozno nieco ako pred MS ale omoho silnejsie. Studovala som, ci to nie je OHSS ale mne to aj dnes aj vcera cca po 20-30 minutach preslo (myslim, ze mi pomohlo poriadne sa napit vody) a bol klud. Cez den ma iba mierne a naozaj len obcas zapicha v podbrusku a to skor pripisujem tomu, ze sa moc sledujem. Ale tato bolest bola naozaj ostra, uz som nevedela co so sebou, chodila som hore dolu, lezala, vsetko som skusala... A co som citala, tak OHSS neprejde len tak po chvilke...Inak beriem utrogestan 2-0-2 a prednison 1/2 tablety rano. Prosim mate s tym niektora skusenost? Dakujem za kazdu radu a nazor. 🙏🍀

@titi10 ahoj, mne sa stalo v den ET ze som mala zrazu neskutocne bolesti v podbrusku to bolo podla mna ked sa na to spatne pozriem asi 3x pôrod. trvalo to asi hodinu, volali sme lekarovi a on aj napriek uz vlozenemu embriu odporucil ibalgin... do dalsej hodiny som uz ani nevedela ze mi nieco bolo. Na druhý den som sla do centra na ko trolu a povedalu ze to bola ovulacna kriza, lebo oni vybrali len dozrete vajicka a zvysok, co vznikol pri stimulacii tam nechali a naraz mi v nich zacala prebiehat ovulácia... Vidim ze si pisala prispevok dva t dozadu. Dúfam ze vsetko dobre dopadlo 😊