Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@lucianna1981 Zatím čekám, jsem 10. den po IUI. Ve čt bych chtěla zkusit první TT, pokud MS nebude rychlejší :-/ Na pocity teď radši moc nedávám...podle těch bych byla těhotná furt 😀
@lucianna1981 A co ty?
@lucianna1981 zatial cakame,ci sa podarilo. Dnes som 11 den po IUI. Meriam si bazalnu teplotu,zatial sa pekne drzi hore. Dnes som si robila test,ale nie kvoli vysledku,na to je este priskoro,len som chcela vediet,ci po pregnyle mam este hcg v tele. Keby mi test vysiel pozitivne,aby som vedela,ze to nie je po pregnyle. Velmi ma zacali boliet prsia,ani s podprsenkou dobre ani bez nej. Ako si na tom ty,cakate este?
@lucianna1981 Tak zjevně ušetřím test...dnes začínám špinit, bolí podbřišek...hlásí se MS ☹ Ach jo....takže druhá IUI taky nic... ☹
@mischel2903 Přeju, ať aspoň Tobě se zadaří 😉
@spetule mozno to este menzes nebude,ked si 10den po IUI moze to byt aj implementacne spinenie po uhniezdeni sa vajicka. Teplotu si nemerias? Treba verit do poslednej chvilocky
No ja som po druhej IUI a dnes som tiez dostala Menstruaciou. 😢Som z toho smutna😣
@mischel2903 No ja som už dočakala. ☹ V piatok som mala dostať, ale nič, tak som si v sobotu robila test a bol tam slabý duch. Tak som sa začala tešiť. Chcela som ísť v pondelok ku lekárke, že ak nedostanem, samozrejme že som dostala, takže nič ☹ Držím Ti palce! Aj mňa hrozne boleli prsia a hlavne bradavky... bolo to otrasné, ale v nedeľu poobede to prešlo a v pondelok ráno som dostala. ☹ Dúfam, že Ti to vyjde a že to nebude Tvoj prípad.
@spetule Ach, moja, tak to ma mrzí. Ale ešte sa netráp, špinenie nič neznamená. Mnohé ženy majú slabú ms a napriek tomu sú tehotné. Takže ešte nestrácaj nádej! Držím palce, daj vedieť!
@sky23 Ani mi nehovor. Ja som sa už vyrevala a teraz sa cítim taká prázdna... a bez síl...
Ach dievcata,tak som sa tesila,ze aspon jednej nam to vyjde;( ja este cakam,test si robit nebudem,pockam do piatka to bude 14 dni a ak nic,tak potom mozno vyskusam s malou dusickou.
Nezufajte,hlavu hore,dalsi pokus bude uspesny,treba mysliet pozitivne.
@mischel2903 Děkuju za povzbuzení, ale po první IUI to bylo stejné...takže se obávám, že už to není hnízdění...
@mischel2903 BT si neměřím, vzhledem k pracovní době pro mne není reálné se měřit každé ráno ve stejný čas :-/
@lucianna1981 Asi opravdu nejlépe fungují Murphyho zákony...až to nebudem čekat a přestanem se snažit....tak se zadaří 🙂 Přeju to nám všem snažilkám z celého srdce!
@mischel2903 @sky23 @lucianna1981 Dnes 12DPO, test sněhobílý. Zítra odjíždíme s přítelem na prodloužený víkend, tak už si s klidnou dušičkou můžu dát sklenku červeného a čekat, až se MS rozjede 😎
@spetule a este sa nerozbehol? Stale len spinis? Ja by som to este nezavrhovala a pockala,nadej tam vzdy este je ;) Aj ja som zvedava,test si nechcem este robit,ale teplota sa drzi hore a dnes mi este o nieco stupla 🙂 len neviem ci sa mam viac zamerat na to,ze menzes chodi tak medzi 25-28 dnom,alebo na dlzku cyklu po ovulke,lebo tu mam tak 12-14 dni. Dnes som uz 13 den.
@mischel2903 Ne, nerozběhla, ale počítám během víkendu nejdéle dorazí. Takže nakonec zavolám Dr. v pondělí a pak se uvidí, co a jak dál. Jen se obávám, že teď v květnu mi bude ovu vycházet na blbou směnu a asi mne z práce neuvolní, tak se holt budem muset snažit samy doma 🙂 Tobě moc moc držím pěsti!
Dievcata tak ja som zatial nedostala,dnes som strasne unavena a spustila sa mi troska aj nadcha,prsia ma stale bolia ;) zajtra to bude 14 den,ak teplota bude hore,tak by to mohlo byt pozitivne znamenie ;) priatel nechce aby som si robila test,ze nam to neprinasa stastie,chce sa nechat prekvapit. Dievcata,tak som cakala,ze aspon jedna z vas napise,ze jej to vyslo a troska zvysime percentualnu statistiku uspechu ;(
@mischel2903 Však mi Ti věříme, že tu statistiku zvedneš 🙂
Ahojte dievcata,tak menzes este nedorazil ;) len mam problem,dnes mam horucku od rana,do tych 37,6 a troska mi kvapka z nosa;( rano bazalna teplota bola 37,8 a v podpazusi 37,2.
vsade som citala,ci je to normalne a vraj sa zvykne v tehotenstve zvysit telesna teplota pripominajuca horucku. Stretli ste sa s tym niekedy? Test som si este nerobila,urobim zajtra rano
@mischel2903 ahoj, ja som sem tak nahodou zabludila..bola som na 1.IUI na konci februara. Bola som si ista, ze to nevyslo, ale 10.den po IUI som si urobila test a bol pozit slabunky duch, tak o 2 dni dalsi a bol pozitivny o malilinko viac. Ale na 14. Den sa mi spustilo krvacanie, tak som si myslela, ze nic z toho. Krvacanie bolo ako menstruacne, dost silne ale trvalo len par hodin. Potom prestalo uplne. Na dalsi den sme sli na krv a potvrdili tehu. Ale chcem ist k podstate, tiez som mala teplotu okolo 37,5 aj 37,7 - pod pazuchou, bolo mi brutalne zle - kasel, sopel, akoby prechladnutie...nevedela som sa z toho vystrabit...a stale som neverila lebo vsetko bolo take zvlastne a uz som v 12.tt a cakam dvojicky ;). Tak moc drzim palce, ono to fungujeee ;)
ja som tento mesiac po prvom IUI, ktoré je žiaľ aj u mňa neúspešné. Menzes som dostala ešte pred termínom.
@zinica jeeej tak to sa velmi tesim,ze vam to takto pekne vyslo a este k tomu dvojnasobne ;) ani nam by nevadili dvojicky,tesili by sme sa ;)
Citim sa ako prechladnuta,kolise mi aj teplota,raz hore,raz dole,prepadlo ma to az dnes,vcera som sa citila len velmi unavena a dnes toto. No uvidime ako to cele dopadne,dufam,ze budem mat rovnaky dovod na radost ;)
Som rada,ze si napisala,konecne pozitivna sprava,dakujem ti ;) drzim vam palceky,nech ti tehotenstvo prebieha v poriadku ;)

@mischel2903 Tak ako? Podarilo sa?