Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@vevericka13
Odvážna, klobúk dolu, snáď to teraz vyjde, musíme veriť.
Zistili prečo to nevyšlo? Nerobili ti testy na imuno?
@zuzka56 ja mam jeden vajecnik a endometriozu, takze u mna to je stazene. mala som po ivf chemicke tehotenstvo takze nieco zacalo ale aj skoncilo. v utorok idem na krv na imunulogiu a aj ostatne vysetrenia ako trombofilne stavy a este nieco 🙂
@zuzka56 ja sa nevzdam 🙂
@vevericka13
Správne, to je dobrý prístup. Mna čaká tiež kontrola na imuno po Medrole a kontrola na hemato kvôli trombocytoze. Trombofilne mutácie mi robili a vysli negatívne.
@zuzka56 ja si myslim, ze vsetko bude ok, ale chce to viacej pokusov, ved keby to hned islo tak poistovna nepreplati tri pokusy 🙂
@vevericka13 @lucianna1981 dievcata dakujem za podporu 🙂 dufam, ze to prejde raz dva, ja si pamatam, ako som panikarila pred laparoskopiou, ze som im zacala plakat na stole, ale na viac si nepamatam ... takze to asi budem opat takto prezivat, kym nezaspim ... kazdopadne nic ine mi neostava, len to zvladnut 🙂 no vsetkym nam drzim prsty, nech nam to vyjde cim skor ;)
@vevericka13
Za lieky si kolko platila? Co sa plati okrem liekov a kolko?
Dakujem za srdiecka, ak boli od niektorej z vas 🙂
@lucianna1981 Ahoj, tak to ti moc držím pěsti, nechť to tentokrát dopadne! Určitě nás informuj! 😉 Já to letos nedám :-/ Mám na tři měsíce nasazený Prednison na protilátky a chráněný styk :-/ Takže další "vyčkávací" období. Uvidím, co přinese rok následující.
@vevericka13 konečně mi to někdo vysvětlil 😀
@coralee_wiley Jistě to zvládneš 😉 Mysli na to, proč to děláš! 🙂
@lucianna1981 .. Ahoj, ahoj, ja by som chcela ist do toho tento mesiac, len uvidim, ci mi to telo dovoli 🙂 . Ak ano, koncom mesiaca zacnem 🙂
@hennka2 drzim palce
@lucianna1981 tak u nas neuspesne prve IVF,mali sme malo vajicok,lebo mam znizenu ovarialnu rezervu. Vkladali mi dve embrijka,ani jedno sa neujalo. Uz sme vypisali papiere na druhe,koncom decembra sa to bude posielat do poistovne. Cize prelom januar- februar hadam pojdeme na druhy pokus.
Drzim paste,aby sa vam to podarilo ;)
@mischel2903 Tak to nám vychází skoro na stejno... i když já teď zvažuju odklad.
No po dnesnej kontrole, mam v pondelok odber, ale vklad odlozime o mesiac ,kedze mi hrozi ohss:( tak skoda ;)
@coralee_wiley To uteče 😉 Pořád to stíháš letos,ne? A aspoň budeš fit!
Ahojte tak mi uz mame bublinku v brusku,uz len pockat ci sa jej u mna bude pacit,p.dr povedal ze to je velky sampion🙂
@spetule no uz to nestihnem tento rok, kedze musi prejst cely cyklus, su Vianoce, cize januar to isti .. Skoda, tesila som ze to bude augustove dietatko🙂
@mischel2903 mne tiez prve nevyslo, tak v januari druhe kolko
Kolko stoji Ivf??
@coralee_wiley Ve finále myslím, že každá budem ráda, že děťátko bude a datum narození už bude vedlejší 😀
Uz mam 33dc a ms stale nikde ....

@zuzka56 chod to toho, mie je to vobec strasne 🙂 ja pojdem znovu 🙂