Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@sky23 To su nateraz dobre priznaky. Dezim palce. Len ho tam drz. 🙂
@spetule To u mna uz taka psychterapia... Menej to potom boli,ked to nevyjde.
@sky23 Aj ja by som vtedy mala ist na krv. Samozrejme,ak sa dovtedy nepusti ta ms. A test si zatial nerobila? Nelaka ta to?
@lucianna1981 nie nerobila lebo so myslim ze to je Este zavcasu.Ak sa v nedelu nedostavi cervena tak nadtym porozmyslam;)A Ty si Uz testovala?
@sky23 Ja som vcera robila, ked som mala ten slaby vytok,lebo som sa zlakla akeby sa ukazali// tak by som hned isla na pn, lebo chodim do prace. Ale test bol biely. ☹ Ms sa sa vsak nepustila ani dnes, iba zase na papieri som mala ruzove, ked ked som sa utierala. Teraz uz nejdem testovat. Budem cakat, ci sa rozbehne ms. Ak nie, tak tiez niekedy v nedelu este urobim.
@lucianna1981 No a kedy si mala dostať ms?Ja mám až v nedeľu dostať;A potom sa oplatí teoreticky ak samozrejme nedostanem testovať .
@lucianns1981
@sky23
Dievcata nestresujte sa,hlavne klud. Pokial sa nedostavi menzes v plnej sile,tak na neuspech ani nepomyslajte. A keby nahodou aj dorazil,tak pokial krv nevyluci tehotenstvo,tak nadej tam vzdy je. Drzim paste,hadam nas jezisko 😉 Obdaruje tym najkrajsim darcekom 😘
@sky23 Ja som mala dostat vcera. A vyzera,ze sa rozbieha. Uz sa ruzovohneda meni na jasnocervenu. ☹
@mischel2903 Vdaka za povzbudenie. Vyzera to tak,ze ms sa rozbieha... A konci nas predvianocny sen ☹
@spetule Hm..asi nic. Vyzera to tak,ze ms prichadza... A mame za sebou dalsi neuspesny pokus... ☹
@lucianna1981 ☹
@lucianna1981 nevešaj hlavu .Ja vždy dúfam až kým to nemám na 💯percent potvrdené .Ja stále dúfam že sa nám to podarí;)
@lucianna1981 .. luci, este nevesaj hlavu, aj ked, ja z osobnej vlastnej skusenosti to mam tak, ze uz priblizne cca tyzden pred kramami mam hnedy vytok a to uz viem, ze sa nic nestalo .. to je len moja osobna skusenost, kedy moje telo nepusti a uz ho poznam .. pockaj na kramy, popr. na tu krvnu skusku, uplne viem, ako sa citis, takto som to prezivala kazducky mesiac ..
@spetule @lucianna1981 @mischel2903 @sky23 .. ahojte dievcata, tak ja teraz stimulujem, zatial vsetko v poriadku, aj ked, mala som problem s objednavanim injekcii .. tie mi picha mamina, lebo ja som padavka, mam v nej, manzelovi a kamoskach, ktore o tom vedia velku podporu, co je velmi dolezite ... ak vsetko pojde podla planu, OPU mam naplanovane na utorok rano .. folikuly rastu, uvidime, kolke z nich budu silne, moc ich mat nebudem vzhladom na moju diagnozu a vek, aletak, uvidime.. jeden je tam najvacsi bojovnik, no potrebujeme nechat dorast ostatne ...
@sky23 Ja som uz z tohto dufania v nemozne vyrastla. Mam za sebou vela sklamani,takze na co verit v nieco, ked mi to zase len ublizi...
@lucianna1981 a prepukla menštruácia naplno u teba?
@hennka2 Tak dufam,ze aspon tebe sa to podari. Potom nas informuj, nech nas dobre spravy povzbudia. Nech sa to to zacne hemzit dobrymi spravami. 🙂
@sky23 Tak na polovicu. Ale je to jasnočervená... Takze je to jasne...
@lucianna1981 nezufaj,musis stale verit,pokial to krv nevyvrati tak sa netrap,aj ked sa to tazko robi,ved to tu vsetky pozname. Len musis verit,ze sa to podari. Myslime na teba
@mischel2903 Si strasne zlata. Dakujem za podporu. Ale som si ista. Aj test to potvrdil. Nie som tehotna. Ale este mi zostavaju 3 pokusy...
@lucianna1981
@mischel2903
@spetule
@hennka2 dievčatá čo hovoríte?Ten bez čiarky bol robený v sobotu ráno.Ten s duchom dnes ráno;Co si o tom myslite?Vcera som mala dostať ms a chvala bohu nič.28.novembra som si pichala Brevactid .Myslite že sa zadarilo alebo to ešte bude skreslene??
@sky23 jeeej to sa tesim 👏 Vidim tam dve kolajnicky,supeeer. Myslim,ze ked v sobotu nic nebolo a dnes ano je to tam 👍
@sky23 urcite sa zadarilo, mas to krasne pozitivne, nech ciarka silne

@lucianna1981 Na nic se nepřipravuj, zatím není nic dané 😉 Dokud se nespustí MS a nebo to krevní testy nevyloučí, neztrácej naději!