Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
Baby tieto dni sú najhoršie to čakanie ja som bola prvý krát 17. na IUI a kedy si možem robit prvý test??? pregnyl mi pichli 15. večer . ďakujem a držte sa 🙂
@lucianna1981 dobre dakujem dufam že to tak bude ako hovoriš
Tak dievcata,dnes som bola na sone,dva folikuly pekne velke sa vytvorili,v nedelu si idem dat pichnut pregnyl a v pondelok nase druhe IUI,tak drzte paste,nech sa to podari 🙂
@mischel2903 Si zlatá... ale ešte nie. Po tom prvom som bola taká sklamaná, že som si povedala, že nám to určite nikdy nevyjde, tak som sa prestala na to sústrediť. Manžel ma síce začal presviedčať, že aby sme sa na to dali, ale už nie IUI, ale rovno IVF, aby to bolo istejšie. Zatiaľ som v tom ale nič nezačala robiť, ale aspoň ten úvodný pesimizmus ma už pomaly prechádza. Tento mesiac som vysadila všetky lieky a nič som sa nesústredila, len som si pred pár dňami uvedomila, že mám asi plodné dni, tak sme to s manželom využili a uvidíme... povedala som si, že si nechám tento mesiac na vydýchnutie a ten ďalší sa možno do niečoho pustím. A Ty? Ako?
@mischel2903 Tak už mám aj odpoveď. :D Tesne predo mnou. Tak to budem síííílno držať palce, aby to už vyšlo. A možno ma inšpiruješ a aj ja sa na to jedno ešte dám, alebo rovno IVF... 🙂
nezostal niekomu PREGNYL dakujem
@lucianna1981 Mám to taky tak. Po tom "divokém" cyklu si dávám tento měsíc pauzu, bez léků a doktorů...a budem asi dál zkoušet (třetí IUI) zase až v červnu. Pěkně si odpočiň, věnuj se sama sobě, tomu co Tě baví a své drahé polovičce😉 Až se zadaří, tak už toho prostoru pro relax bude míň 😀
@mischel2903 Užij si pohodový víkend a příští týden držím pěsti!!!!
Dievcata tak ja som si dala babsky vikend,chcela som sa zregenerovat,v pondelok ideme na IUI tak pevne dufam,ze uz teraz to vyjde 🙂
@mischel2903 ja som 6 den po IUI a to čakanie je na nervi ináák držím palcee 🙂
Ahojte,,🙂 môžem sa pridať? aj ja som sa rozhodla sem vložiť par riadkov,, naozaj to nie je pre nás lahké, a tu sa dá spolu s vami o tom "rozpravat".. Začnem takto- som tiez "snažilka" 2roky, mám PCO takže MS nepravidelne, posledny --asi polrok som stimulovaná Clostilom, /bez neho ani MS:/iba ak agulotin,, v piatok som bola na sone,folikuli 2pekné, v sobotu mi na pohotovosti pychli pregnil a v pondelok idem na 1.IUI - Mischel sme na tom v tomto dosť podobne,,, držím palčeky
@mischel2903 Tak na Tebe dnes moc myslim a drzim pesti!
@spetule dakujem ti krasne,mam taky dobry pocit z toho,ze teraz to uz vyjde ;)
@ela024 dakujem ti,aj tebe vela stastia,dufam,ze za 14 dni budeme mat dovod na radost ;)
@mischel2903 urcite vas budem Informovat Dievcata;)
@sky23 drzim paste,aby vam to vyslo 🙂 ja som bola vcera na IUI,uplne v pohode,bezbolestne,len dnes rano som mala strasne bolesti,ani do roboty som nesla.
@mischel2903 Dakujem a napodobne drzim paste aby sa to aj vam podarilo.Dufajme,ze sa uz coskoro budeme tesit z brusiek;)
@sky23 @mischel2903 Oběma moc držím pěsti, ať doba do testování rychle uteče a můžete se brzy radovat 😉
Ahoj chcem sa opitat ohladom inseminacie postupila som ju 12 tento mesiac vcera som mala dostat menzes no nedostavil sa brucho ma boli aj prsia test vysiel negativny dnes a zajtra mam ist na odber myslite ze este nieco stoho moze byt alebo...ja si myslim ze nie poradte skusene bolesti mam v panve ties dakujem...
@miska11115 A bereš nějaké léky? Mě Dr. řekl, ať zkusím test za týden a pak na kontrolu. Ale do týdne MS dorazila:-/ Ale pokud máš jít možnost na krev, tak bych asi šla, tam by to mělo být jasné 😉
Ano beriem ustrogen alebo nejak tak sa vola dve tablety vaginalne kazdy vecer tak neviem ale mam bolesti asi nic stoho
@spetule ano beriem ustrogen alebo ntejak tak sa to vola dve tablety vecer vaginalne beriem tak neviem mam bolesti tak uz asi nic stoho
@miska11115 Uvidíš zítra, ještě není nic ztraceno😉
@mischel2903 dufam, teda ze bude o 14 dní radosť a nie sklamanie,, bolelo ta bruško dnes? ja nejak nič nepociťujem na tej strane do ktorej bolo "aplikované"/neviem či je to dobre/, no druhý-ľavý vaječník ma dosť často pychá,, až ma niekedy posadí
@sperule velmi pekne ti dakujem,ja verim ze to tento krat uz vyjde

@sky drzim paste,aby si za 14 dni si nasla na testiku dve ciarky ;) ked budes mat info,tak sa ozvi.
Ja idem zajtra na sono a podla toho bud v pondelok alebo v utorok na IUI.