Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@hennka2 No tak ako? Volala si? Kolke sa vyvijaju? Nam sa 7, ale potom 2 zaostavali a zostalo ich 5. Dve sme uz vlozili a tento mesiac si pojdem pre tretie... Vklad by mal by 23.12. Tak snad vianocny darcek... 🙂
@lucianna1981 Páni, to je super, že Vám to ještě takhle vyšlo 🙂 Držím moc pěsti!
@lucianna1981 drzim palce
@lucianna1981 .. super, takze verim, ze budete mat Novorocny darcek 🙂 .. ja ani neviem, kolko sa nam dalej vyvijaju, lebo som dnes nevolala, asi som mala, ale spoliehala som sa na nich, ze zavolaju .. v pondelok skoro rano mam byt na klinike na vklad, tak uvidime, kolko budeme mat .. dufam, ze dajake prezili, bude to na prekvapko ...
@spetule No veru..snad to vyjde...
@hennka2 no, presne na novy rok vykde 14.den po vklade a cas na test... 🙂 Tak bude prekvapko...
@lucianna1981 ... budem informovat, vklad by mal byt teraz v pondelok, tak sa uvidi, ako to dopadne .. netusim, kolko mame, v pondelok rano uz budem ovela mudrejsia 🙂
@hennka2 Tak drzim palce! 😉 Potom informuj!
Ahojte babenky moje spolu to tu tahame už od apríla A bojujeme zo všetkých síl A tak chcem Vás povzbudiť A dajte hlavu hore zázraky sa dejú či po roku alebo rokoch. Nám pán bozko
@lucianna1981 @spetule @sky23 @vevericka13 .. tak dievcata, ma to za sebou.. v pondelok mi vlozili 1 xp embrijko a teraz oddychujem. Zamrazenych mame 4 , takze z 8 bojovnikov nam prezilo 5 tych najsilnejsich. Poviem Vam, vklad mi dal viac zabrat ako odber, citim sa viac ubolena. Testovat nebudem, budem sa snazit zamestnat hlavu a pockam na krvny test, nebudem sa stresovat. Na test pojdem asi 28, uvidime, co povie telo ...
@hennka2 velmi drzim palce, mne zistili problem v trombofilii, tak idem na hemato a potom sa uvidi kedy dalsie ivf, mam to uz schvalene
@hennka2 Drzim palce! Tak si na tom podobne ako ja. Akurat,ze nam zostalo 5 zo 7. Uz som dve vlozila a teraz pojdem pre tretie. Tak nech Tebe vyjde na prvykrat!
@lucianna1981 .. dakujem pekne, nech nam vyjde obom a hlavne tym, co po tom dietatku skutocne tuzia 🙂
@sky23 @vevericka13 @spetule .. dakujem pekne dievcata, uvidime o 2 tyzdne 🙂

@sky23 .... supeeeeer, konecne jedna z pozitivnych sprav, srdecne gratulujem, huraaaaaaa, krasny vianocny darcek 🙂