icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

lucianna1981
autor
4. jan 2016

@simon32
@spetule
Vdaka, zienky! Kym nedojde ms, snad este nie je vsetko stratene... Dakujem za podporu! Dam vediet, ak bude nieco nove... 😉

hennka2
4. jan 2016

@lucianna1981 @spetule @vevericka13 ... zatial este v zazraky verim, este som to zatial nevzdala, takze vela sily nam vsetkym prajem v Novom roku 🙂

spetule
4. jan 2016

@hennka2 Rozhodně nevzdávej, zlata moje! Vítězství je na dosah 😉

lucianna1981
autor
4. jan 2016

@hennka2
To je dobre..nevzdavaj sa! Ani ja to nevzdavam. Dnes 13.den. Ale testy uz nemam, tak neviem, ako na tom som. 11.den bol negat. Ms ale stale nedorazila. Tak dufam, ze uz nedorazi.... Drzim palce! 😉

lucianna1981
autor
4. jan 2016

@hennka2
Mimochodom, ktory si dnes den? A na krv si bola?

hennka2
4. jan 2016

@lucianna1981 .. bola, bola krvicka, este koncom decembra, pre mna negativ ... idem vsak s ostatnymi snazilkami dalej do dalsieho boja !

lucianna1981
autor
5. jan 2016

@hennka2
Vyborne! Skvele rozhodnutie! 😉 Ja stale cakam.. Ms ani dnes rano...

hennka2
7. jan 2016

@lucianna1981 .. ahoj luci, bola si na krvicku, alebo cakas este ? Drzim silno palce !

lucianna1981
autor
9. jan 2016

@hennka2
@spetule
@simon32
@vevericka13
@sky23
Ahojte zienky! Tak a je rozhodnute: mrska dosla v plnom rozsahu, tak uz som nesla ani na krv. Este som to potvrdila jednym testom a snehobiely. Neviem, ci sme zacarovaní, ale uz mi to fakt nejde do hlavy... ☹ Este mame 2 pokusy, ale ani neviem, ci mam do toho ist....Zacala som rozmyslat, ci v tych centrach s tym nemanipuluju... Ved to nie je mozne...

spetule
9. jan 2016

@lucianna1981 ☹ Když to nevychází a člověk neví proč..chytá se každého stébla :-/ Jednou tady na modrém koníkovi někdo psal, že kdyby to bylo tak jednoduché, nepřispívala by pojišťovna na tolik pokusů. A asi na tom něco bude... Přeju moudrost a síly do dalšího rozhodování!

lucianna1981
autor
9. jan 2016

@spetule
Dakujem... No, uvidime, ako sa este rozhodneme... Drz sa aj Ty!

vevericka13
9. jan 2016

@lucianna1981 tak to ma mrzi. ja som do dalsieho nesla a radsej som si dala urobit vsetky vysetrenia. mne to zadarmo spravil moj gynekolog. posielala sa len krv do labaku na reprodukcnu imunologiu a hematologiu a keby bolo nieco pozitivne posle ma klinuku. no a vysli mi pozitivne trombofilne mutacie a uz to riesim s hematologickou, ako je to zavazne. takze ja soms a nedala odbit v centre, ze treba viacej krat skusat. ja pojdem zase az ked vyriesim tu hematologiu. tebe prajem vela stastia a odporucam tiez spravit hematologiu a reprodukcnu imunologiu. drz sa

hennka2
9. jan 2016

@lucianna1981 ... to mi je teda velmi luto :( ... a na klinike Vam nepovedali, kde moze byt problem ? nenavrhli dajake dalsie vysetrenia, alebo ani nie ? , kedze kliniky potrebuju zarabat ...

spetule
9. jan 2016

@vevericka13 Jj, přesně jak říkáš. Tak ať to máš brzo úspěšně vyřešené, držím pěsti! Mě ještě čeká jeden měsíc na Prednisonu, a pak už se snad zase budem moct snažit i my!

hennka2
9. jan 2016

@lucianna1981 @spetule @vevericka13 @simon32@sky23 .. dievcata, ja by som chcela skusit KET vo februari, tak uvidime ...

spetule
9. jan 2016

@hennka2 Kéž už to klapne! Myslím na tebe!

lucianna1981
autor
12. jan 2016

@vevericka13
Dakujem za radu! Uz sa fakr zacinam zamyslat nad tymi vysetreniami, aj ked myslim, ze nejake mi uz robili. Prezistim a uvidime.

lucianna1981
autor
12. jan 2016

@hennka2
Ja som to s klinikou ani neriesila. Oznamila som vysledok a dohadovali sme sa vzdy o dalsom vklade. Teraz to neriesim. Dame mesiac pauzu a skusime prirodzene.

lucianna1981
autor
12. jan 2016

@hennka2
Mozno sa dame na KET spolu, ak nam nevyjde to prirodzene. 😉

hennka2
12. jan 2016

@lucianna1981 ... jasne, ja by som chcela vo februari, niekedy v polke, tak sa uvidi, podla tela ... budeme sa informovat ... drzime sa stale palce 🙂

lucianna1981
autor
13. jan 2016

@hennka2 Tak super. Dáme si vedieť. Tak sa zatiaľ pripravuj, aby bolo telo ready. 🙂 A vo februári sa do toho pustíme. 🙂

lucianna1981
autor
27. jan 2016

@hennka2
@spetule
@simon32
@vevericka13
@sky23
Tak žienky, zase po krátkom čase a odmlčaní sa... ako sa máte? Čo máte nové? A ako prebieha snažilkovanie? My sme tento mesiac dali pauzu a skúsili sme prirodzene po toľkých vkladoch. Dnes som cca 7.den po OVU a už len trpezlivo čakať na ms, príp.na test. Ak nie, asi pôjdeme vo februári do ďalšieho vkladu. Ešte nám zostávajú 2 embryjká.

spetule
27. jan 2016

@lucianna1981 Já dobírám posledních pár tabletek Prednisonu a od příštího cyklu zkusíme přirozeně snažilkovat. V květnu máme svatbu, takže další případné pokusy (ET/KET) nechám nejdřív na léto. Vám držím moc pěstičky 😉

sky23
28. jan 2016

@lucianna1981
@spetule
@simon32
@hennka2
@vevericka13 Ahojte dievcata;)Tak mi sme prisli prave do 12 tyzdna tehulkovania.Som velmi stastna!!!Vam Drzim vsetkym palceky;)

simon32
28. jan 2016

@sky23 Gratulujem mooc konečne dobre správy ja som V 14 tt tiež som mala hroziaci potrat V 9 tt našťastie sme to zvládli A máme bojovníkov 🙂

spetule
2. feb 2016

@hennka2 @luciana1981 @simon32 @vevericka13 @sky23
Tak holky, hlásím dnes poslední tabletku Prednisonu 🙂 Jupííí!

lucianemcova
2. feb 2016

Snazilky a buduce mamicky ostal mi utrogestan a estrimax ak ma niektora zaujem predam.

hennka2
2. feb 2016

@spetule ... to znie fajn 🙂, ja by som chcela ist do KET tento mesiac, tak uvidime ... @lucianna1981 @sky23 @vevericka13 @simon32

spetule
2. feb 2016

@hennka2 Dej pak vědět, až se do toho pustíte 😉 Držím pěsti!!!

hennka2
2. feb 2016

@spetule .. dam vediet pred tym, kazdy krocik je dolezity .. vy teraz skusite sami ? 🙂