Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
ahojte babenky, ja asi dalsi mesiac ivf, neviem, mam aj trombofiliu tak asi aj s fraxiparinom... idem na konzultaciu buduci tyzden
@vevericka13 držím pěsti!
@spetule dik, idem skusit tento mesiac pichat fraxik a ked to nezaberie pojdem na ivf, ked sa bude dat, ze budem zdrava 🙂
Ahojte dievcata, my sa pripravujeme na KET. V pondelok kontrola a potom sa uvidi. Veverka, drzim palce 🙂
@hennka2 ja tebe moc drzim palce, ty uz to mas za par 🙂
@spetule @vevericka13 .. Ahojte dievcata, mam sa fajn, v den Ketu a po nom som oddychovala. Teraz uz len prijemne travit cas a cakat, ci sa uchyti ...
@hennka2 tak drzim palce, na 10 den ti to uz isto ukaze test, ze si tehu, moc drzim palce
@sky23
@spetule
@simon32
@hennka2
@vevericka13
Ahojte žienky. Podlhom čase sa tu opäť ukazujem. Nemala som akosi chuť a vôľu sem chodiť. Proste som totálne vypla a prestala sa sústrediť na celé snažilkovanie. Po neúspechu z Vianoc som sa na to doslova "vykašlala". Už mi prepínalo zo všetkého toho bláznenia okolo toho, lieky, meranie ,sledovanie, vklady, neúspechy a celý ten kolotoč dookola.
Som po ms a muž ma začína presviedčať, aby sme sa tento mesiac na to opäť dali, tak sa začínam touto myšlienkou zaoberať. Ešte máme 2 mrazáčikov, tak stále zostávajú pokusy. Neviem, ako sa rozhodnem, ale možno to skúsime... Stratila som "niť" kto čo ako, tak mi napíšte, ako sa vám darí, ktorá je už tehu a tak...teším sa na správy o vás.... 🙂
@lucianna1981 Ahoj, jsem ráda, že jsi se ozvala a těší mne, že myslíš i na nás 🙂 U nás aktuálně nic nového. Dobrala jsem Prednison a od té doby snažilkujem přirozeně, bez úspěchu. Též máme mražáčky a zjevně na ně dojde během léta (abychom nemusely platit další rok, když jsou stejně horší kvality). Další cyklus IVF si zatím neumím představit. Držím Ti moc pěsti a přeju dostatek sil do dalšího pokračování!
@spetule Ďakujem veľmi pekne! Tak to budem držať palce aj Tebe, aby vklad dobre dopadol. Potom nás informuj, že idete na vklad, nech môžeme na TTeba silno myslieť. 🙂
@lucianna1981 Ahojte tak u nás chvala panu bohu vsetko v poriadku.Prave som prišla z poradne .Cakame krásneho chlapčeka .Som velmi šťastná.Dievcata prajem aby aj u vás bolo vsetko uz len dobre.😘
@lucianna1981 nás chrustik
@sky23 Nádherný!!! Zo srdca Ti to prajem... 😉 A verím, že aj my ťa budeme pomaly nasledovať. 😉
@lucianna1981 .. ahojte dievcata, u nas tiez nic nove, MK nesledujem, snazim sa nestresovat a nezaoberat sa druhymi problemami. U nas zatial neuspech, tiez mame este 2+1 mrazacikov, ak sa podari, teraz v juni si idem po ne. Su nase posledne, potom sa uvidi co dalej, v pripade neuspechu ...
babenky ja mam za sebou opu, moj jeden jediny vajecnik dal v nedelu 7 vajok a 5 sa oplodnilo prirodzene bez isci 🙂 v stredu transfer 3 dnoveho lebo na predlzenu kultivaciu tu nebude embriologicka :( tak musim uz trojdnove vkladat...
@vevericka13
drzim palec.... ja teraz cakam na KET, ktory by mal byt v juni, kvoli OHSS mi bol stopnuty ET.
@vevericka13 držím pěstičky!
@spetule dakujem, uz mam dve embryjka v brusku, tak snad to vyjde 🙂 moc tomu verim 🙂
@vevericka13
@spetule
@hennka2
@sky23
@simon32
Babenky moje, neviem, ci sa tesit...som 8.den po vklade 6-dnoveho embryjka, stale ma picha v brusku...ze by sa to uz po 4 rokoch podarilo???? 🙂
@vevericka13 Drzim palce...mame to narovnako...daj vediet vysledky. 😉
@lucianna1981 Ja tam vidim peknu ciarocku.Drzim palce!!!!!!

@hennka2 od příštího cyklu začneme..a uvidíme...