Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@lucianna1981
krásne //, gratulujem, prajem príjemné tehulkovanie 🙂
@zuzka56 Zlatá, ďakujem! Ale ešte sa nejdem predčasne tešiť, kým to nepotvrdia krvné testy. Budem informovať. 😉
@mischel2903 vyzera to na // 😉
@lucianna1981 velmi drzim paste,aby sa to uz konecne podarilo 😉
@lucianna1981 Je to tam!!! Držím pěstičky moc a moc!!!!
@lucianna1981 ahoj gratulujem, ja mam tiez dusika tak snad to bude dobre pokracovat...
@vevericka13 tak dnes uz ciarka silnejsia, krv mam az v stredu 🙂 snad to bude dobre 🙂
@vevericka13
Aj u mna ciarocka silnie... 🙂 A na krv tiez v stredu. 🙂 My to teda mame riadne rovnake... 😉 Tak tfuj tfuj tfuj... Nech si mozme pisat, ako to pokracuje.
@mischel2903
@spetule
Ďakujem, žienky! Dnes čiaročka silnejšia... 😉
@lucianna1981 silno držím palčekyy krásna čiarka 😉 daj vediet ako pokračuješ 🙂
@simon32
Dnes ciarka o kusok silnejsia, ale este som len 9.den po KET...takze pockat na krvicku do stredy...dam vediet. 😉
@lucianna1981 .. vyzera to super, tak velmi drzim palce, ciarocka tam urcite je ! ;) Ja sa chystam na KET v juni, takze aj mna caka .. kolkate KETko to mas ?
@hennka2
Ahoj Henka. Toto sme mali predposledne embryjko. Tak dufam, ze uz vyslo...a zostane. V stredu pojdem na krv.
@lucianna1981 nadhera je to tam juuj drzim mooc palce !!! 🙂
@simon32
Ďakujem! Už len tá krvička v stredu a budem pokojnejšia...po 4 rokoch a z toho 3 od mimomaternicoveho...som štastná ako blcha... 🙂
Ďakujem za srdiečka!!!! 😉 a za podporu.
@lucianna1981 to ti vetim a dufam ze tento krat to dobojujes do uspesneho konca !!! 😉
@simon32
Aj ja dúfam. Ak to lekár potvrdí, asi pojdem aspon na 1-2 tyzdne na PN, nech mam trochu kludu. Potom idu prazdniny a zase bude oddych...a drobec nech sa drzi. 😉
@lucianna1981 to ano pn ti prospeje nic netreba podcenovat viem o com hovorim ☹ ale aspon mne heden anielik bojuje a druhy dava pozor zhora .... a dakujeme 😉
@simon32
Aj my mame jedneho anjelika v nebi a jeden uz je na ceste...tak verim, ze uz pri nas zostane. 😉
@lucianna1981 DRZIM PALCE, ja uz mam tiez peknu ciarku
@vevericka13 super! gratulka!!!
@lucianna1981
@vevericka13
držím palce baby !!! dajte vediet priebežne ako sa mate 😉
@lucianna1981 kolko mal anielik ak sa smiem spýtat
@vevericka13
Jeeej, tak to budu rovesnici..este nech sa narodia v jeden den a to uz bude aka sila. 😀
Mimochodom, ty si kedy bola na KET? Ja 11.5.
@simon32
Ja som prisla o prveho anjelika v maji 2003. Prave boli 3 roky. ☹ Bolo to mimomaternicove a bol to 8tt
@lucianna1981 ja v 23 tt ☹
@simon32
Ó, Bože! Moja, tak to nič moc. To ma mrzí. A teraz si ako na tom. A máš aj nejaké detičky?

@sky23 Naživo je to silnejšie, len tento foťák na mobile je biedny... Dufam, ževbude všetko ok.