Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@spetule Ahoj chcem sa niečo opítať ohľadom ms ešte my nedorazila a brala som utrogestan môže my stoho meškať?a kedy by som mala dostať lebo už ho neberiem druhy den a stále nič?
@miska11115
Ja brala Duphaston a u něj většinou říkají, že do tří dnů po vysazení by se MS měla dostavit.
@spetule už sa dostavila MS ale ešte sa chcem opítať či teraz nahodou nebudem mať rozhádzaný Ms cyklus?
@miska11115 Myslím, že asi bude cyklus posunutý.
@mischel2903 @sky23 Tak holky, těším se na Vaše dálnice 🙂 (aneb troška povzbuzení by se hodila...)
@lucianna1981 Tak jak dopadla konzultace s lékařkou?
nas caka inseminacia coskoro.. predtym si musim obehat rozne vysetrenia, ktore po mne chceli.. najradsej by som to chcela stihnut uz teraz v juni, tak uvidime.. lekarka tiez hovorila, ze sanca je 10 percentna.. ale tak nadej zomiera posledna... vela stastia prajem ;)
@orchidea111 I tobě 😉
@spetule dakujem ;) aj ked uz ma to cele akosi nebavi 😖 najhorsie na tom je pochopit to, ze sme obidvaja zdravi a kde nic tu nic...
@orchidea111 ahojky, skuste reproduknu imunologiu. ak ste obaja zdravi, tak je mozno len chyba v tomto a je to reisitelne. ale drzim palce
@orchidea111 To znám..máme to taky tak.
@majkulik dakujem, minuly tyzden sme boli na jednej klinike a tiez nam to povedali... ale kedze mam vsetky doterajsie vysetrenia starsie ako pol roka, musim ich robit znova ;( nezijem na slovensku, neviem ako to chodi tam, ale mne uz toto neustale behanie po doktoroch a laborkach lezie na nervy.. mam nejaku krizu, alebo co :D
@lucianna1981 dúfam, že to dopadlo pozitívne 🙂
tak nevyšlo to .... už nemam síl viac bojovat
@simon32 ☹ hlavu hore
... ahojte dievcata, tie, ktore Ste po prvych IUI neuspesne, nezufajte. Ja mam za sebou uz 4-te IUI a snazim sa to nevzdat, co je obrovsky tazke, ako vsetky viete. Na krv idem na bud. utorok, takze este mam cas, ale tiez som uz zufalec. Skusame uz 3 roky :(
@hennka2 obdivujem tvoju bojovnost...ja idem zajtra na 3 iui a skusame tiez 3 roky....snad bude jun priaznivy pre nas 😉
@majka15majka ... dakujem Majka, bojujem s tym kazducky mesiac, a kazducky je negativ :( ... niekedy uz nemam sil, ale stale idem do toho boja .. bojim sa, ze pride cas, kedy to uz vzdam :( .. este som nevyuzila vsetky moznosti, no bojim sa, ze zachvilku uz moznosti nebude a pojdem absolvovat IVF .. pre mna je IVF konecna a ani tam nie je zaruka uspechu ... dakujem za podporu, urcite vies, ako sa citim ... drzim palce na IUI zajtra, ja som uz skeptik, ale stale to nevzdavam ... zatial ...
@majka15majka Tak držím pěsti, ať se do třetice zadaří. Mne asi čeká třetí příští měsíc.
@spetule dakujem 😊 budem mysliet aj ja na teba 😉
@spetule,tak to sa tesim,ze si sa rozhodla skusit este do tretice stastie,uvidis,ze to teraz vyjde abudes mat krasne //. 😉
U mna uz lepsie,mykoza ustupila,citim sa aj lepsie. Nemeriam si bazalku,nie som v takom strese,citim sa super,tak dufam,ze to bude dobry signal a podari sa 😀 Podstatne je,ze ovulka bola a aj zlte teliesko bolo vidiet na sone,uz len pockat 😀 dnes som 8 den od IUI.
@mischel2903 ... ja som na tom rovnako, 8 den od IUI .. hmmm ...
... dievcata, chodte do IUI, stale v tom vidim sancu, aj ked percentualne je to len 10-15% , moze sa to podarit na 1, 2, 3 i mozno na 5 krat ... mozno motyka vystreli ..
@mischel2903 Být v pohodě je základ 😉 Tak jen tak dál 😉 Držím pěsti! My zatím ještě termín 3.IUI nemáme, čekám, až se mi dá cyklus do kupy a pak pokračujem 😉
@spetule drzim ti paste,ja verim,ze to vyjde a budeme sa tu vsetky tesit 😀
@mischel2903 ides aj ty v pondelok na krv? - ja ano, //inak test asi nič nepovie, ak sme 8dní po IUI,že?

Dakujem dievcata no ja neviem este aj mendzes sa nedostavil meskam 5dni a vsetko negativne.Asi z utrogestanu....myslim uz nech dostanem...ale este raz dakujem