icon

Nechce sa uhniezdiť. Čo s tým?

magdus999
20. okt 2014

Ahojte, viem že je tu veľa takých prípadov ako ja, bola by som rada, keby sa nejaká ozvala, ktorá si prešiel niečím podobným a čo jej nakoniec pomohlo. Alebo ak sa nejaké trápite ako ja, popíšme si o tom.
5 rokov sa s mužom snažíme a výsledok nie je žiaden, Skúsili sme plánovaný sex, bola som na prefukoch, IUI, nakoniec IVF. Z neho som mala krásnych 13 embryí. Z toho 6 vkladov a nič...... všetko máme obaja v poriadku, ja mám ukážkovú sliznicu bez podpory liekov, embryá sú najlepšej kvality a nechce sa uhniezdiť. Raz sa stalo mimomaternicovo. Popritom ma pozreli aj vnútra, až na miernu endošku tam nič nenašli, aj tú odstránili. Bola som aj v Lúčkach, s mužom máme úžasný sex (potvrdzujem že po 30-tke to má iný rozmer 🙂 ), som vyrovnaná, šťastná, robím to čo ma veľmi baví. Bola som aj u psychológa, ten mi povedal, že som úplne vyrovnaná, nemá čo so mnou riešiť. Manžel ma do ničoho netlačí, dokonca sme sa o tom porozprávali, že budeme asi bez detí, aj tak mi je oporou a chce byť so mnou.
Tie, ktoré si niečím takým prešli, myslím že sa zadarilo až po veľa pokusoch, čo vám nakoniec pomohlo? Náhoda? Mám ísť do ďalšieho pokusu? Mám ešte 5 emryí.....

ďakujem krásne

misaelka
20. okt 2014

@magdus999 skusali ste pigd? je to drahe ale vam by to mozno pomohlo... mozno by nebolo od veci aby si si nechala urobit vysetrenia hematologia a reprodukcna imunologia....a skusaj chilli aj ja teraz papam... vela zdaru nech sa co najrychlejsie dockas mimi 😉

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
saxana15
20. okt 2014

Ahoj.som podobny pripad☹ 6 neuspesnych vkladov,5 rokov sa pokusame prirodzene a to som o hodne starsia od teba.neviem co dalej,tak hladam tiez rady na forach ☹ rozmyslam o zmene centra.drzme si palce navzajom!

skaredekacatko
20. okt 2014

@magdus999 imunoreprodukcne vysetrenie a hematologiu mas urobene? Pichala si si fraxik brala medrol?? Ja to teraz skusam s medrolom a fraxikom tal mozno sa to podari v kupeloch som bola pred mesiacom. A kazdy vecer som cvicila mojzisovu metodu.

saxana15
20. okt 2014

@anetkaadamko ahoj.tebe to pomohlo.ja som na akupunkturu zacala chodit,no zatial nic 😖

tova
21. okt 2014

@magdus999 prestuduj si po anglicky assisted hatching. Niektore embrya maju tvrdy obal a nevedia ho prasknut a vyjst. Injekciou niekde laserom tam spravia dierku cize napomozu aby embryo vyslo z obalu von, robi sa to tesne pred vkladom.

janette33
21. okt 2014

@magdus999 skus reprodukcnu imunologiu, napr. Medicecentrum NR, vysetria teba aj partnera. Myslim, ze by to stalo za to 🙂

magdus999
autor
21. okt 2014

@janette33 už o tom veľa googlim, len neviem či nie je lepšia Praha, alebo stačí tá Nitra .... informácií nie je veľa

janette33
21. okt 2014

ja som s NR spokojna a viac v IP

ina7
21. okt 2014

Mne veľmi pomohla myšlienka, že aj pri prirodzenom otehotnení 65% embryí sa poriadne neuhniezdi. Z toho vyplýva že ak nie je žiaden iný problém, tak úspešné by štatisticky mali byť 3 vklady z 10. Ale nikde nie je dané či to budú prvé tri alebo posledné.Kamoška mala 1. ivf - jediné embryo a má syna, niektoré sa musia trápiť dlhšie. ☹

vivera
21. okt 2014

ahoj aj mna by zaujimalo ako tomu pomoct. Mame za sebou 11 prenosov. Desiaty bol uspesný ale len na par týzdnov. Dr tvrdi, ze je to o stasti. Tak dufam, že 12-ty uz bude ten najstastnejsi.

magdus999
autor
22. okt 2014

@vivera ach jaj, to snáď nie je ani možné...... bola si na reprodukčnej imunológii?

vivera
22. okt 2014

@magdus999 beriem prednisone, a chcem sa objednat na hematologiu.

magdus999
autor
22. okt 2014

@vivera a kedy sa chystáš na ten úspešný 12. vklad?

vivera
22. okt 2014

@magdus999 o tyzden idem na sono a podla toho. Ale vychadza to zaciatkom novembra. Tesim sa a mam strach zaroven.

magdus999
autor
23. okt 2014

@vivera no to budem veeeľmi držať palce, a verím že tentokrát to bude ten šťastný vklad 🙂

vivera
23. okt 2014

@magdus999 dakujem🙂 a vy co planujete? My sme uz vyskusali vsetky moznosti, uz len cakat kym sa to podari. Verim, ze vianoce budu stastne.

magdus999
autor
23. okt 2014

@vivera ja som sa objednala na reprod.imunologiu, či mi na niečo neprídu, potom uvidím, kým toto nebduem mať, nejdem na ďalší vklad

vivera
23. okt 2014

@magdus999 a ides do Prahy?

magdus999
autor
23. okt 2014

@vivera zatial len do Nitry. Ak sa tam nic nezisti,pojdeme aj tam