Nechce sa uhniezdiť. Čo s tým?
Ahojte, viem že je tu veľa takých prípadov ako ja, bola by som rada, keby sa nejaká ozvala, ktorá si prešiel niečím podobným a čo jej nakoniec pomohlo. Alebo ak sa nejaké trápite ako ja, popíšme si o tom.
5 rokov sa s mužom snažíme a výsledok nie je žiaden, Skúsili sme plánovaný sex, bola som na prefukoch, IUI, nakoniec IVF. Z neho som mala krásnych 13 embryí. Z toho 6 vkladov a nič...... všetko máme obaja v poriadku, ja mám ukážkovú sliznicu bez podpory liekov, embryá sú najlepšej kvality a nechce sa uhniezdiť. Raz sa stalo mimomaternicovo. Popritom ma pozreli aj vnútra, až na miernu endošku tam nič nenašli, aj tú odstránili. Bola som aj v Lúčkach, s mužom máme úžasný sex (potvrdzujem že po 30-tke to má iný rozmer 🙂 ), som vyrovnaná, šťastná, robím to čo ma veľmi baví. Bola som aj u psychológa, ten mi povedal, že som úplne vyrovnaná, nemá čo so mnou riešiť. Manžel ma do ničoho netlačí, dokonca sme sa o tom porozprávali, že budeme asi bez detí, aj tak mi je oporou a chce byť so mnou.
Tie, ktoré si niečím takým prešli, myslím že sa zadarilo až po veľa pokusoch, čo vám nakoniec pomohlo? Náhoda? Mám ísť do ďalšieho pokusu? Mám ešte 5 emryí.....
ďakujem krásne
Ahoj.som podobny pripad☹ 6 neuspesnych vkladov,5 rokov sa pokusame prirodzene a to som o hodne starsia od teba.neviem co dalej,tak hladam tiez rady na forach ☹ rozmyslam o zmene centra.drzme si palce navzajom!
@magdus999 imunoreprodukcne vysetrenie a hematologiu mas urobene? Pichala si si fraxik brala medrol?? Ja to teraz skusam s medrolom a fraxikom tal mozno sa to podari v kupeloch som bola pred mesiacom. A kazdy vecer som cvicila mojzisovu metodu.
@anetkaadamko ahoj.tebe to pomohlo.ja som na akupunkturu zacala chodit,no zatial nic 😖
ja som s NR spokojna a viac v IP
Mne veľmi pomohla myšlienka, že aj pri prirodzenom otehotnení 65% embryí sa poriadne neuhniezdi. Z toho vyplýva že ak nie je žiaden iný problém, tak úspešné by štatisticky mali byť 3 vklady z 10. Ale nikde nie je dané či to budú prvé tri alebo posledné.Kamoška mala 1. ivf - jediné embryo a má syna, niektoré sa musia trápiť dlhšie. ☹
ahoj aj mna by zaujimalo ako tomu pomoct. Mame za sebou 11 prenosov. Desiaty bol uspesný ale len na par týzdnov. Dr tvrdi, ze je to o stasti. Tak dufam, že 12-ty uz bude ten najstastnejsi.

@magdus999 skusali ste pigd? je to drahe ale vam by to mozno pomohlo... mozno by nebolo od veci aby si si nechala urobit vysetrenia hematologia a reprodukcna imunologia....a skusaj chilli aj ja teraz papam... vela zdaru nech sa co najrychlejsie dockas mimi 😉