Neúspešné IVF

andrea1208
23. júl 2022

Ahojte žienky,stalo sa vám ze vám IFV nevyslo na prvý krát?jaké boli možnosti vám ďalej doporučené okrem vkladu zamrazenych vajíčkom,nakoľko ja nemám žiadne zmrazene a mam že na novo absolvovať celú stimulaciu od znova len mi musia prísť krámy.. Kedy vám prišli krámy po vysadeny tých liekov adt?

mjkmajka
23. júl 2022

@andrea1208 ahoj, ja som mala z prveho ivf 4 embryjka, ale prvy ET mi nevysiel, ani prvy Ket mi nevysiel az druhy KET. Tak sa potichucky tesime, som len na zaciatku. Kramy po vysadeni progesteronu došli do cca 5-6 dni. Ak ti nezostali embryjka, tak ano, treba odznova sa nastimulovat, zavisi co su vyberies, drzim palceky

miankass
23. júl 2022

@andrea1208 kolko stoji taka sluzba??

17alexis
23. júl 2022

@andrea1208 nam vysiel az treti cyklus. Coskoro rodim a dve este mame zamrazene. Treba sa poradit s lekarom, pripadne obehat aj ine CAR.
@miankass myslis, kolko stoji IVF? Nas konkretne takmer 5 000€, plus k tomu sme mali od poistovne dokopy 3 300€, cize spolu 8 300€. Keby sme sli do 4. cyklu, tak uz poistovna nedoplati nic, resp. asi par eur za lieky.

semper888
23. júl 2022

Ahoj, my sme absolvovali jeden neúspešný vklad. Tiež som nemala žiadne ďalšie embryá na zmrazenie. Dobre sa vyvíjalo totiž len jedno a jedno som ešte mala také čo bolo slabšie a tak som sa rozhodla pre vklad oboch. Bohužiaľ sa neuchytilo ani jedno. To bolo v novembri 2019. Odporučili mi opäť skúsiť celú stimuláciu až za dobré 3 mesiace, aby si telo oddýchlo od veľkej dávky hormónov. Na druhý pokus IVF sme mali ísť cca v apríli 2020, avšak v januári 2020 som prirodzene otehotnela. Bohužiaľ to bol vo 8 TT MA. No keďže sa medzičasom predsa len zadarilo otehotnieť prirodzene, hoci to nedopalo dobre, rozhodli sme sa skúšať ďalej prirodzene. Našim problémom boli totiž u mňa nízka ovariálna rezerva a nízka hladina AMH hormónu (v mojich 27. rokoch boli údajne na úrovni ženy po 50-tke v menopauze) a u muža zlý spermiogram. Avšak zdalo sa, že tá hormonálna stimulácia nejak tie vaječníky naštartovala 🤷‍♀️ Takže sme do ďalšieho kola nešli a znova som prirodzene otehotnela v októbri 2020 🙂 Momentálne mám doma krásneho ročného syna a ani neviem ako som opäť v 7. mesiaci tehotenstva 😄😊 Takže nato, že mi lekár v mojich 27. rokoch povedal, že nikdy môcť mať deti nebudem a že môj hormonálny systém je na úrovni 50 ročnej ženy, čiže mi dávno vypršal čas, sme dopadli nadočakávanie dobre 😊 Nie je všetko také strašné, ako sa na prvý pohľad zdá 😊 Držím palce 🍀

diamond007
23. júl 2022

@semper888 to je krásny príbeh 🧡

jana_435
23. júl 2022

My mame za sebou akurat prvy KET z prveho IVF, neuspesne. Mame este dve zamrazene embryjka. Vo sa postupu tyka, tak zatial nam v CAR povedali len, aby sme si dohodli dalsi vklad. Ja som to odmietla a idem si dat najprv porobit vysetrenia. Takze ak nemas vysetrenu endokrinologiu, reprodukcnu, hematologiu a genetiku a chces si setrit embryjka, tak ja by som si asi dala najprv vysetrit to.

jahvoodka
23. júl 2022

@andrea1208 Nám nevyšlo 1.IVF, mali sme 2embrya, jedno 3dnove sa vkladalo hned a druha 5dnova blastocysta o mesiac na to. Nevyslo to a trvalo cca 5mesiacov kym sme sa spamatali psychicky, financne a ja aj fyzicky a isli sme na inu kliniku. Tu ma jeden z lekarov trochu podpichol, ze preco sme čakali tak dlho, kedze mam vyssi vek (36,5r) a amh 1,07. Momentálne som po 2.IVF a pred 3dnami som bola na KET.
Zalezi aku mate diagnozu a aky mas vek. Napríklad ak sa nemusis az tak ponahlat kvoli veku a mas PCOS, partner slabsi spermiogram, ako to bolo u kamošky, mozno bude stacit liecba, uprava zivotosoravy a podari sa vam aj priridzene ako sa to stalo jej.

miankass
23. júl 2022

@17alexis ou, boze dost drahe,, a ked je neusoesne IVF tak znovu musite zaplatit tu ciastku ? Ak chcete este raz? Prepacte za otazky ja sa fo toho vobec neroxumiem preto sa pytam, aj do buducna. Dakujem za odpoved

17alexis
23. júl 2022

@miankass celkovo nas to tolko stalo. Konecna cena zavisi od viac faktorov - pocet oplodnovanych vajicok, zvolene metody, pocet mrazenych embryi, atd. Potom prvy vklad embrya z cyklu je bezplatny, kazdy dalsi stoji, tusim, 250€. Ked ide par na IVF, mal by mat pripravenu sumu cca 2 000€. Ak ide mimo poistovne, cize si budu uplne vsetko hradit sami ( treba totiz splnat kriteria, aby poistovna poskytla doplatok), tak potom este kazdy cyklus +1 100€. Poistovna ciastocne doplaca 3 cykly, cize 1 100€ × 3.

miankass
23. júl 2022

@17alexis dakujem pekne za vysvetlenie. A drzim palceky nech vyjde vsetko tak ako si zelate

17alexis
23. júl 2022

@miankass dakujem. Verim, ze ano, uz to mame za par. 🤗

s_o_n_i_k_e
24. júl 2022

@miankass neviem ci to plati ale ak sa 3x ivf absolvuje u GynFiv daju zlavu 50% na poplatok od Union ktory Union preplaca len na tri pokusy ivf. My ame mali tiez neuspesne prve ivf a menstruacia prišla priblizne v tom istom termine ako mala.

lalilla
27. sep 2022

My mame za sebou druhe ivf, dokopy 4 vklady. Jeden bol uspesny ale potratila som. Nebolo mi odporucane nic, ist do dalsieho kola jedine. Ak mas vsetky vysetrenia porobene neni moc sanci len skusat.

hanybunny1
14. okt 2022

@semper888 ahojky, prosim ta aky vysoky si mala AMH, a muž mal aky spermiogram ak sa mozem opytat?
Ja mam AMH 0,2 a muz astenoteratozoospermiu 😒

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre