Neúspešné vklady. Ako zvýšiť šance na uhniezdenie?
Ahojte, mám za sebou 5 vkladov, každý jeden bez II čiarok. Aké kroky ste podnikli, aby ste zvýšili šancu na uhniezdenie? Všetky testy máme ok, ostáva mi už len hystero, NK a Era testy.
@anonym_autor cvičenie Mojzišovej metodu denno denne minimálne pol roka, vratanie uvoľnenie panvoveho dna u fyzioterapeutky zo 3 krat, akupunktura, ľudová liečitelka, čaje, bylinky, nahrievanie lona ( teraz ma ten nazov nevie napadnúť ako sa to volá) , gynekolog. náparky rozšírené stery a preliečenieATB, more , oddych, dať pauzu a Bromelain pred vkladom a aj po vklade zo 3 dni.
Liecba na endokrinologii,hematologii,reprodukcnej imunologii,pred vkladom hystwroskopia a hlavne car s kvalitnou embryologiou,nam vysiel az 7. a 8. Vklad
Mne pomohlo, až keď sa pozreli dnu a videli endometriózu. Po jej odstránení čo vklad, to II. A ešte som vynechala silový tréning, cvičila som pilates a behala, brala bromelain, koenzým Q10 a pila cviklovy smoothie. Okrem zodacu na alergiu a progesterónu som po vklade nebrala nič preventívne - bola som ok, embryjka netestovane.

embrya su tiez testovane? vklad sa nam podaril az po endometrio teste inak sme mali uplne vsetko, ani tento test neohalil problem. pol roka som cvicila u zenskej fyzio, chodila na uvolnenie panvoveho dna, po vklade som dostala booster ovitrelle, po vklade, 3dpt a 6dpt, myslim ze vzdy 8 klikov. dostala som preventivne lieky na stitnu aj ked hodnota bola v poriadku, 2, a clexan , z hematologie preventivne anopyrin