Neúspešný KET
Ahojte, chcem sa apýtať 3x sme mali ket. Vyššiel iba raz a aj to som 4dni po potvrdení tehotenstva s krvi začala krvácať.
Chcem sa spýtať či vám pri ket brali aj krv? A po toľkých pokusoch či vás poslali aj na nejaké vyšetrenia? Ďakujem
Ahoj, na vyšetrenia ma poslala až moja gynekologička keď som k nej prišla na kontrolu po neúspešnom KET. V car by len najradsej dookola vkladali...popýtaj sa teda ty sama svojej doktorky, mala by ti vypísať výmenné lístky na repro. Imunologiu, a hematologiu, aj na endokrinologiu ak si ešte nebola... držím palce 👍🍀
@gejb tieto vysetrenie plus este aj diagetologicku mame ale to su teda vsetko vysledky z 2019 kedy sme boli na ET ktore nam uspesne vyslo
@ninka99865 tiez sme pri prvom ivf boli po hocijakych lekaroch a dokonca na reproimunologiu nas poslal doktor z CAR len odvtedy nas uz nikam neposlali..nakolko vtedy ET vyslo a az po 4 rokoch sme sa rozhodli ist na KET a tie uz nevychadzaju
A vtedy vám vyšlo všetko ok? Tak len zopakuj vyšetrenia, telo sa meni a môže byt problém niekde kde nebol pred tým
@ninka99865 vtedy bolo všetko ok, okrem hematológie ale nato pri každom KET či ET nasadili fraxiparin
Treba si to obehat znova tie výsledky už po roku nie sú aktuálne .

Tak na vyšetrenia treba ísť pred ivf, aby sa vylúčilo čo by mohlo byt dôvodom neuspechu.. my sme prišli do car so stosom papierov s komplet vyšetreniami a dr nás pochválil, že takto by to malo vyzerat