Neúspešný KET
Ahojte žienky, chcem sa Vás pýtať aké mám ešte možnosti na absolvovanie zákrokov pri neúspešnom KETE? Bol to môj 3 KET. Mala som urobené všetky vyšetrenia - reproimuno, hemato a aj endokri. 1.ET bol biochemické tehu. Pred 2. KET som bola by hysteroskopii a 2. KET vyšiel ale skončil v 8tt ako MA. 3.KET nevyšiel. Je možné absolovať hystero aj pred dalším ketom? žienky poradťe nechcem aby ma odbili v centre len tak, ale chcem pre uspechspraviť maximum...Sú ešte nejaké vyšetrenia na sliznicu čo je možné urobiť pred ketom? čo Vám pomohlo pred Ketom? Som už z toho všetkého zúfala.
Ahoj, moj bol az stvrty uspesny, s cerstvym ET a v inom centre, v CR. Tu v SR som max.dosiahla iba biochemicke tehot, vraj tu mrazia aj pochybnu kvalitu embryjok...
Este je moznost vysetrit implantacne okno - Era test a tiez je este moznost scratching endometria v cykle pred vkladom. Hysteroskopia uz teraz nema vyznam, ked ti ju robili
ako bolo spomenute vyssie - Era test, a este vysetrit geneticky embrya. Drzim palce ❤️
Era test vrátane Alice a Emma test a scratching maternice. Taktiež biopsia endometria na prítomnosť NK buniek. Tiež je dôležité pred vkladom skontrolovať progesteron v krvi. Pokiaľ nie je dostatočný znamená to ze vaginálne sa progesteron nevstrevaba dostatočne a treba ho pichať aj injekcne. Bez progesteronu nedochádza k uhniezdeniu embrya. Držím palce.
Ahoj, ja to mam podobne 1. biochemické, 2. nič 3. MA v 13.tt. Poslali nás ešte na genetiku a teraz vo februári si ideme po posledného mraziacika. Som zvedavá 🙂

Ahoj,ja mám za sebou úspešný KET,ale vyšlo to až na piaty pokus,preto tá chcem povzbudiť,aby si to nevzdávala. Aj ja som si tými vyšetreniami prešla a neviem,či existujú ešte nejaké iné. Skúšali ste pri vklade aj možnosti prilepenia embrya?