icon

Nízke AMH

smeja1981
27. okt 2020

Ahojte, pisala som tu uz parkrat o omladeni vajecnikov pri nizkej hodnote AMH..znizena ovarialna rezerva..Slubila som Vam, ze sa ozvem po vysledkoch. Ale mozno este v skratke co bolo pred.
Mam 39 a AMH 0,64, 3x IVF za mnou - mame iba 2 mrazacikov👶👶, po kyrete mi nerastie sliznica takze vklad je v nedohladne.Akurat zajtra sa rozhodne, ci bude vklad, kedze sliznica mala vcera zasa iba 5 mm.Skusala som nato vsetko dostupne a na nemeckych strankach som sa docitala o PRP sliznice a PRP vajecnikov. Kedze sa uz clovek chyta aj slamky, zavolala som do centra vo Viedni( www.wunschbaby.at). Pracuje tam aj slovenska lekarka Lenka Sinkorova, keby ste mali problem s anglinou alebo nemcinou.😇 Spravili mi termin na 10 den cyklu a bez narkozy mi napichli vajecniky vlastnou zcentrifugovanou krvou. Vstriekli mi to aj do vajecnikov aj do maternice -kedze mi islo hlavne o sliznicu. Stalo to 750 eur. Slubovali, ze o 3 mesiace si mam nechat zmerat opat AMH a bude zvysena.
Poviem to takto, nikto na SK mi neveril, dokonca som bola vysmiata..ale o tom som nechcela 😅
Takze AMH som mala tento rok merane v 2 labakoch. 0,48/0,54,/0,64. Vcera som dostala vysledky AMH po PRP v juli 2020. Vysledok je 1,1 !!!!❤
Este dodam, ze som nebrala ani Vit D , ani nic co by mohlo ovplyvnit vysledok. Mam presne 3 mesiace od PRP, este pojdem v januari skusit ,aky bude vysledok. Takze za mna, odporucam.

Strana
z2
manika123456789
Autor odpoveď zmazal
smeja1981
autor
2. sep 2023

@manika123456789 napiste ss o co ide

jablkova13
5. feb 2024

@smeja1981 ahoj akurat citam tvoje skusenosti, prosim ta tebe pomohla ta metoda PRP- omladenie vajecnikov?

sofia1979
6. feb 2024

@smeja1981 len si choď za svojím verím, že dobojujes a čoskoro si budeš v náručí držať babetko. Ja mám skúsenosť zase takú tiez6som bola v svojich 38 rokoch v menopauze amh nízke atď. Ivf dvakrát dodnes mám v centre zmrazené vajíčka a v 40tke bum úplne prirodzene dcérka. V 44opat tehu no bohužiaľ ma. Môže to byť vekom samozrejme vajíčka už asi niesu ako by mali. No malá som vtedy ťažký rok zomrel mi ocko.. Takže za mňa nikdy nieje neskoro držím moc palce. Daj vedieť 🙏❤️

smeja1981
autor
7. feb 2024

@jablkova13 ahoj, vsetko som rozpisala na zaciatku 😀.

smeja1981
autor
7. feb 2024

@sofia1979 ahoj, uz mam dobojovane, dvojicky maju 14 mesiacov 😀.Kamaratka teraz porodila v 46 syna . Verim, ze sa dockate 😍Kazdy kto sa citi nech do toho ide . Ja som rodila v 41 a vsetko je v poriadku.

blanche8
15. mar 2024

@jablkova13 ahojte, aj mňa by to zaujímavo, po Veľkej noci mám konzultáciu v Žiline ohľadom PRP vaječníkov 🙏😘

jablkova13
15. mar 2024

@blanche8 ahoj ja som mala vcera konzultaciu,v Ba. Ake mas AHM? Ak do toho pojdeme tak v priebehu 2 tyzdnov

jablkova13
15. mar 2024

@smeja1981 ďakujem az teraz som nasla odpoved,na moje otazky. Ideme aj my do toho...

blanche8
15. mar 2024

@jablkova13 mám veľmi nízke AHM 0,26 a mám 43rokov, deti nemám, vo Feb som mala prvé ivf (max dávky a krátky protokol) a mala som len 2 vajíčka, oba zrelé, oba sa pekne oplodnili no nevydržali do 5/6.dna 😢 chceme ísť do druhého ivf (odhovaraju nás a odporúčajú darované vajíčka) a chcem urobiť maximum kým je nádej 🙏😘😘

blanche8
15. mar 2024

@jablkova13 Ty si na tom ako?😘 ideš do prp vaječníkov alebo maternice alebo oboje? 😘

jablkova13
15. mar 2024

@blanche8
Ja mam AHM 0.03, uz som mala 2x IVF,s 1. Ivf dietatko mame, 2 IVF stopnute pre nereagovanie vajecnikov. Nasla som prp vajecnikov,sance su uz male ale este mam obcas menstruaciu tak dr mi poradila skusit tuto metodu..
Mam 34 rokov, podla dalsej dr riskujem pretoze nemam idealny zdravotny stav.
Vzdy som tuzila po velkej rodine, viem ze mame uz 1 dieta, to mame obrovske stastie ale velmi by sme si priali surodenca.

blanche8
16. mar 2024

@jablkova13 poslala som ss 😘😘

pietrula
26. mar 2024

@jablkova13 ake si mala amh a vek, ked si bola na 1.ivf (tom uspesnom)? Na prp pojdes?

jablkova13
26. mar 2024

@pietrula pri prvom usp. Ivf som mala AHM 0.60 asi. Ano idem to skusit.

mini_vivi
14. apr 2025

Ahojte, moja kolegyna vo Viedni si tiez presla toutou metodou "omladenia vajencikov" na spominanej klinike, po tom co jej lekari povedali, ze je "neplodna" sa im podarilo jedno zdrave emryjko po PRP a uz ma 6 rocnu dcerku. Vtedy mala sice 34, ale snad na tom nieco bude. Velmi sama na tuto metodu spolieham a chystam sa na nu ak bude zase IVF neuspesne. Zial uz druhy krat mame len jedno embryjko, pri prvom som mala 37 a AMH 1, ale vtedy som mala vajicka zo Social Freezingu ktore neprezili kultivaciu a na 3-4den bolo jedno oplodnene vyradene, teraz mam 39 a AMH 0,6 jedno oplodnene bojuje, zajtra bude 6ty den kultivacie, neviem som z toho nervozna lebo dnes bolo na 5ty den Q2 - 2BB :/

sestrickajanka
1. dec 2025

Dobrý deň,
chcela by som sa vám poďakovať za nedávnu pomoc, kde sme cez Donio zbierali peniaze na konferenciu v Hradci Králové. Všetko sa podarilo, konferencia bola úžasná a priniesla veľa nových poznatkov. Keďže ide o kvantum nových informácií, tak publikácia pre pacientov s Hidradenitis suppuratíva je ešte v príprave, aby bola naozaj funkčná a tak ako sme písali pomohla a uľahčila život. Avšak podaril sa mi medzi tým iný "husársky kúsok" a chcem vám predstaviť moju e-knihu s názvom Keď pokožka kričí... .Tento e-book vysvetľuje, prečo pokožka reaguje na stres, emócie a hormonálne zmeny skôr ako akýkoľvek iný orgán. Jednoduchou a zrozumiteľnou formou ukazuje prepojenie medzi psychikou, nervovým systémom, hormónmi a kožnými prejavmi — a ponúka konkrétne riešenia, ktoré reálne fungujú + 11 bonusov.
E-kniha je dostupná na: https://www.thalia.de/shop/home/artikeldetails/...
Dotupná na:: https://www.kobo.com/.../ked-pokozka-krici-emoc......
Ale tiež je dostupná na: https://books.apple.com/.../ke%C4%8F-poko%C5......
Verím, že sa bude páčiť a ak nie vám priamo, tak pomôže niekomu z vašej rodiny, alebo okolia.

Strana
z2