icon

Nová doktorka v Gyncare Košice

gabikacentrum
4. jan 2018

gyncare v kosiciach ake mate skusenosti je tam nova doktorka a dok.herman ake mate skusenost s doktorkov neviem ako sa vola chcem sa tam objednat koho by ste mi odporucili dakujem

Strana
z2
kecalkova
11. mar 2020

@nila1111 Ahoj! Tak v Gyncare ochota nula bodov. Zlé spomienky. Trvala som na vyšetrení krvi, ale že netreba. Dali len Pregnyl pred zákrokom a nič viac.

nila1111
12. mar 2020

@kecalkova nehovoriac ze u nich sa cez vikend nerobilo... mozno sa medzitym zmenilo, neviem...

rell
20. máj 2020

@gabikacentrum k hermanovi chodim us roka a žiadny výsledok a ešte ma aj oklamal tak us nikdy k nemu nepôjdem

rell
20. máj 2020

@kecalkova tak máte pravdu žiadna ochota rok k hermanovi chodim žiadny výsledok a ešte ma aj oklamal len objednáva a sono spraví ale nepovie čo a ako žiadne lieky nič

kecalkova
20. máj 2020

@rell Je mi to ľúto. Teraz som v Heliose, hneď brali krv na 5 ampuliek na vyšetrenie hormonálny profil, protilátky proti spermiám... Aj partnerovi...

rell
21. máj 2020

@gabikacentrum ja chodím ku hermanovi tak radšej tu doktorku skúste knemu us rok chodím žiadny výsledok nič moc

julina3
28. máj 2020

@rell A načo u neho strácaš čas? Ja by spm takto nepremrhala rok, skús inde

nila1111
28. máj 2020

@rell Hermans by mal byt šikovný ,ale mna k nemu neposielali, lebo by má zdeptal. On je vraj tak trochu hulvát .. čo som počula , podľa všetkého si mladučká, takze čas nestrácaš , určite skúšali na začiatku jemnejšie techniky... možno skús docentku... alebo iné centrum.. a len tak pomimo , slovko už ( nemyslím to v zlom, len musím opraviť) , držím palce .

Strana
z2