icon

Očkovanie proti Covid-19 a plánované IVF

mimi553
5. aug 2021

Bola niektorá z vás zaočkovaná pred ivf? Alebo komu z vás, kto pIanuje ísť na ivf to lekár odporučil?

7lenka11
5. aug 2021

@mimi553 ja som bola v juni na ockovani pfizerom a od jula mam hormonalnu liecbu v CAR.. teraz v auguste a septembri nas caka IUI, ak to nevyjde, tak chceme v oktobri IVF.. na nazor som sa pytala len gynekologa, nemal s tym problem

januska1905
6. aug 2021

Ja som po neuspesnom vklade a vcera som sa dala ockovat jansennom. Teraz bude hysteroskopia a o mesiac nato vklad. Len som sa nato nepytala🥴 tak hadam to bude poho

mimi553
autor
6. aug 2021

@januska1905 po johnson vakcíne si mala aj nejaké vedľajšie účinky?

januska1905
7. aug 2021

@mimi553 jou, par hodin po prisla zimnica, bolesti svalov, teplota, spotena jak mys, trvalo to asi osem hodin. Druhy den lepsie, len sa v noci potim stale, aj tri krat sa prezliekam, dnes ma boli uz len ruka... Ale som rada ze som zaockovana. Lepsie ako potom chytit covid a ktovie ako by to dopadlo....

perzuz
12. aug 2021

@mimi553 mne to odporučili. Druhu davku som mala v maji (Astra) a hormonálna stimulácia začala koncom júla. Všetko ok, čakáme na vklad.

mondolina
12. aug 2021

tiež tak isto, druhá dávka očko máj a zajtra začínam stimuláciu🙏, dr. povedala, že je dobre, že sme obaja očkovaní.