Odber hCG na 9. deň po KET
Ahojte,
boli ste niektorá z vás na odber krvi pre zistenie hladiny hcg už na 9ty deň po KET?
Všade čítam, že sa chodí až na 14ty deň ale tak dôverujem lekárom...
Vopred ďakujem za odpovede 😊
ja som bola 9dpt z vlastnej iniciativy, inak 14 dpt v care
Ano, bola. V Gyncare sa tak chodí 🙂
@malvinka229 ja som bola takto v gyncare
@malvinka229 v gyncare volajú na 9 deň a potom ešte asi o 3 dni, či hodnota narástla...
ďakujem za odpovede. Žiaľ, nevyšlo to 😔 je to moje prvé ivf, emryjko bolo zdravé, dávali sme ho aj na genetiku a taktiež ja by som mala byť v poriadku. Ako ste to zvládali? Išli ste na ďalší vklad hneď alebo ste čakali pár mesiacov?
@malvinka229 ja som isla po prvom neúspechu k hematologicke, reproimunologia
@babushkaem na hematologii som bola asi pred rokom, tam mi zistili Leidenov syndróm a tým pádom mi nasadili Clexane na riedenie krvi. Musím skúsiť ešte tú imunológiu, snáď prídu na to, čo je vo veci...
@malvinka229 drzim palce 👍🏼
@malvinka229 ahoj je mi to ľúto, mne v decembri nevyšiel čerstvý transfer (riadený cyklus), hneď další mesiac som šla nativ (len s podporou progesteronu), ktorý sa ujal. Moja diagnóza sú nepriechodné vajcovody, po hormonálnej stránke vyzerá všetko v poriadku. Keďže ti ale zistili krvnú mutaciu, neviem kolko mas emrbyji ale ak už len jedno-dve určite by som pred ďalším vkladom išla na imunologiu a poradila sa snimi. Držím palce

Ja som bola ale na 10 deň