icon

Oddych po IUI

17. dec 2021

Ahojte, tie ktoré ste absolvovali IUi - aký bol váš prvý, respektíve druhý deň? Oddychovali ste? Čo ste robili, nerobili? 🙂

emalka
•
17. dec 2021

v den IUI som mala volno, lezala som hlavne. Na druhy den som bud robila z domu alebo som si zobrala volno, hlavne pre psychicku pohodu, fyzicky to nieje nutne.

autor
•
17. dec 2021

@emalka ja som už doma, do práce teraz nechodím. Dnes asi len preležim, zajtra ale už bežné domáce práce 🙂 nie je asi nutné prehnane oddychovať

dadis
•
17. dec 2021

Uprimne? Nam sa podarilo IUI na treti pokus. Uz som bola zmierena tym, ze to je len taky chaby pokus. Po zakroku som isla do prace a normalne som "žila". Dokonca deň pred odberom krvi sme mali vianočný večierok, ktorý som organizovala - dosť veľke stresy okolo toho, tam som vypila par poharov vina, domov som išla v noci v peknej nalade. Rano som isla na odber krvi a ked som volala po vysledok, skoro som odpadla 😅 Uprimne som neverila, ze sa to podari a vidis...vyslo to...

autor
•
17. dec 2021

@dadis tak tak 🙂 presne - normálne “žiť” tak ako aj predtým …

7lenka11
•
17. dec 2021

ja som v deň zákroku celý deň preležala, pretože som mala veľmi bolestivý zákrok a ešte tri hodiny po ňom na mňa prišli bolesti brucha.. na druhý deň som fungovala normálne.. nám, žiaľ, IUI nevyšlo

autor
•
17. dec 2021

@7lenka11 bolestivý? Och … ja som necítila úplne nič bolestivé 🤷‍♀️ Som úplne Ok, ale tiež oddychujem

7lenka11
•
17. dec 2021

Ano, mna to velmi bolelo. Nechapem preco, mozno zakrok robili este pred ovulaciou, ked nebol krcok az tak uvolneny..

autor
•
17. dec 2021

@7lenka11 sranda … ja som žiadnu bolesť necítila, cítila som, že tam čosi robí, keď zavádzala Dr spermie tak som cítila, ze ide hlboko kdesi ale nič viac 🤷‍♀️ Povedala len, že krásne to ide do krčka tak možno ten váš nebol dostatočne otvorený alebo kto vie prečo to bolelo

rsimoneees
•
17. dec 2021

Ja som v deň iui sťahovala z bytu veci do domu (cely byt ) plus upratovanie , aj keď som mala bolesti nezostávalo mi nič iné 😄keďže to nemal kto urobiť za mna .
Ked sa to má uchytiť , uchytí sa .. nám nevyšlo iui , to sme boli na dvoch

autor
•
17. dec 2021

@rsimoneees tiež si myslím, že keď to ma vyjsť tak vyjde než ohľadu nato, či človek oddýchne alebo nie

janulka2805
•
17. dec 2021

Ja som v podstate po IUI fungovala normálne 😉 Snažila som sa nestresovat dáko moc, ale inak bežné veci som robila 😊 IUI nám vyšlo na prvýkrát. 🥰