icon

Odporúčajú nám IUI

nika1919
10. okt 2022

Ahojte chcem sa opýtať v Gin give nás odporučili na iui ja mám výsledky vsetke v poriadku manžel mal len zlú pohyblivosť spermií predpísali mi nejakú injekciu pred vyšetrením kedy a kde ste si ju pichli . Ďakujem

Strana
z2
nikola88888
18. mar 2025

@diaszoky asi rok a pol, aj to nepravidelne. Mala som zdravotne problémy ale kus iné, žalúdok, atd. Tiež mi to prišlo že to ma tak byt. My by sme ani k lekárovi nešli len mám starsiu sestru ktorá do mna vkuse rype že isto som chorá, akokeby to chcela miestami. Ak do leta nič skocim asi tiež k svojmu gyndosovi a skúsim ho poprosiť niečo na podporu aj keď predtým som brala babyvit, čo sú len vitamíny. Nechávame to proste tak pretože bol neskutočný tlak na nás vyvíjaný aj keď to človek riešil. Sestre som povedala nech sa nestará, je to naša vec. Uvidíme ako to pán bozko zariadi a čo nás ešte čaká ale momentalne sa na to vôbec nesústredime. Sex ma človek pravidelne, každý druhý deň a keď to ma prísť to príde, ak nie budeme to riešiť znova. Len mi prišlo že tým tlakom mi to dosť uberalo energiu a bola som nešťastná. Teraz som šťastná, mením prácu, mame dosť práce okolo domu, spraviť plot atd. Takze uvidíme ako to osud zariadi. Či by ste niečo odporučili ? Ja si fakt skôr necham od cudzieho poradiť ako počúvať vlastnú rodinu ktorá ma depta.

diaszoky
18. mar 2025

@malalienka85 potom je to ine

evaachesa
18. mar 2025

@diaszoky a keď som bez vyznania a v boha neverím? 😏

diaszoky
18. mar 2025

@evaachesa to je uz na tebe ale ver ze ja som ai dietatko vymodlila a to som naoko nemala ziadny medicinsky problem

evaachesa
18. mar 2025

@diaszoky vidíš a mne pomohli odborníci. 😉

diaszoky
18. mar 2025

@evaachesa mne nie nemali v com kedze sme vsetky vysetrenia mali ukazkove

evaachesa
18. mar 2025

@diaszoky vidíš a práve preto ti stačila len modlitba. Mne by nestačila. 😉

nikola88888
22. apr 2025

@diaszoky píšem update, včera pozitívny test, prirodzene 😍😍😍😍😍😍😍

diaszoky
22. apr 2025

@nikola88888 neverimmm Boze vdaka!!!!! Tesim sa velmi prevelmi!!!!!wau!!

nikola88888
20. aug 2025
@diaszoky

@nikola88888 neverimmm Boze vdaka!!!!! Tesim sa velmi prevelmi!!!!!wau!!

@diaszoky bohuzial to skončilo missed ab a musela som na čistenie :( chodím po doktoroch momentalne pretože mám CIN || a musia mi na druhý krát už zmenšovať krčok.. beriem ro ale pozitívne lebo vďaka tehotenstvu sa mi prišlo na rakovinotvorne bunky

diaszoky
20. aug 2025
@nikola88888

@diaszoky bohuzial to skončilo missed ab a musela som na čistenie :( chodím po doktoroch momentalne pretože mám CIN || a musia mi na druhý krát už zmenšovať krčok.. beriem ro ale pozitívne lebo vďaka tehotenstvu sa mi prišlo na rakovinotvorne bunky

@nikola88888 to ma velmi mrzi napriek tomu to ze si vobec prirodzene otehotnela je zazrak. A nenukal ti dr indol brat ? A čagu?

nikola88888
22. aug 2025
@diaszoky

@nikola88888 to ma velmi mrzi napriek tomu to ze si vobec prirodzene otehotnela je zazrak. A nenukal ti dr indol brat ? A čagu?

@diaszoky nie bola som na prvej konizacii a vyšli mi po histológii zle výsledky že musia ist až do zdravého tkaniva aby to odstránili, obavam sa len aby mi nevzali cely krčok .. neviem čo bude pokračovať ďalej :(

Strana
z2