icon

OHSS po stimulácii

automobil199
Včera o 10:37

Ahojte žienky, čaká ma prvá stimulácia, ale mám veľký rešpekt a strach z OHSS. Chcela by som sa opýtať, aký priebeh malo OHSS u vás? Kedy to bolo najhoršie a čo vám reálne najviac pomohlo zmierniť tie tlaky a nafúknutie? Budem vďačná za každú skúsenosť a radu. Ďakujem

babushkaem
Včera o 10:38

vela vody a bielkovin, ja som pila cca 3 litre vody a bielkoviny minimalne 1,2g/kg hmotnosti

automobil199
autor
Včera o 10:47
@babushkaem

vela vody a bielkovin, ja som pila cca 3 litre vody a bielkoviny minimalne 1,2g/kg hmotnosti

@babushkaem a neprejavilo sa ti to ak si to dodrzala ?

anonym_568b8d
Včera o 11:14

Dobrá rada padla hore, toho sa drž. Je to v podstate prevencia aj terapia OHSS.

automobil199
autor
Včera o 11:18
@anonym_568b8d

Dobrá rada padla hore, toho sa drž. Je to v podstate prevencia aj terapia OHSS.

@anonym_568b8d takze ked to dodrzim nehrozi mi to ?

dominikahr
Včera o 12:00
@automobil199

@automobil199 ono to záleží od veľa faktorov. Naprikald ake máš AmH ? Nemusíš ho vôbec dostať. Nestresuj sa 😊

automobil199
autor
Včera o 12:06
@dominikahr

@automobil199 ono to záleží od veľa faktorov. Naprikald ake máš AmH ? Nemusíš ho vôbec dostať. Nestresuj sa 😊

@dominikahr amh mam 1,49 ja viem ze by som sa nemala urobim vsetko preto any som to nemala

anonym_568b8d
Včera o 12:54
@automobil199

@automobil199 je vyššia pravdepodobnosť, že nie.

dominikahr
Včera o 19:34
@automobil199

@dominikahr amh mam 1,49 ja viem ze by som sa nemala urobim vsetko preto any som to nemala

@automobil199 tak pri takom AmH je málo pravdepodobné že budeš mať ohss toto majú väčšinou ženy čo majú PCOS. Ja mám pcos a ani má na nenapadlo báť sa ohss , skôr som sa bála iných veci keď som podstupovala IVf

babushkaem
Včera o 20:15
@automobil199

@babushkaem a neprejavilo sa ti to ak si to dodrzala ?

@automobil199 absolutne vobec nic mi nebolo

automobil199
autor
Včera o 20:36
@dominikahr

@automobil199 tak pri takom AmH je málo pravdepodobné že budeš mať ohss toto majú väčšinou ženy čo majú PCOS. Ja mám pcos a ani má na nenapadlo báť sa ohss , skôr som sa bála iných veci keď som podstupovala IVf

@dominikahr super ukludnila si ma 🙂 a coho si sa bala?