icon

Oligoasthenoteratozoospermia

lerea
28. aug 2015

Prosim vas o info o oligoasthenotheratozoospermii... nic som o tom dokopy nenasla.. ak mate skusenosti prosim napiste..zatial nam dali vyzivovy doplnok..kontrola o dva mesiace...
dakujem

ivka3901
29. aug 2015

Ahoj to je málo spermií a aj málo pohyblivé ☹

malina72
3. sep 2015

je to ze v ejakulate je malo spermii ,nam pomohol fertilup.... a IVF budeme mat druhe babo

lerea
autor
3. sep 2015

Malina72 a ako to bolo kym ste absolvovali umele? Nam dali zatial vitaminy a ze o dva mesiace sa uvidi...

malina72
7. sep 2015

ako bolo mali sme azospermiu- cize ziadna spermia v ejakulate ,tym ze sme presli na zdravu stravu a kupili fertilup sa z azo-zmenilo na oligo- cize uz tam bolo nieco ,pre nas sanca ako pomocou jedine IVF mat dietato absolvovali sme 3xIVF a nelutujeme cakame druhe dietatko.ale sanca normalne u nas nebola- sice to bol tazky boj 8 rokov nelutujeme ,dufam ze som ti pomohla 🙂 drzim palce 🙂

evit81
7. sep 2015

ahoj, môj mm má rovnaký spermiogram. Nám pri tejto diagnóze okamžite odporučil dr. ivf (to som ešte netušila, že problém bude aj na mojej strane). Užíval pol roka Profertil, trocha úprava stravy, ale aj tak sa to neupravilo - čo je ale pri ivf v podstate jedno - stačí keď nájdu jednu spermijku 🙂 My sme si tých vyšetrení pred prvou návštevou centra užili celkom dosť. Aktuálne mám za sebou prvý ivf cyklus s transferom jedného embrijka a čakáme na výsledok. Dúfam, že sa podarí 🙂 (hoci to rozhodnutie, či ísť vôbec do ivf a zmierenie sa s tým, že to nepôjde normálne nie je jednoduché. Skrátka niečo sa nám medzičasom obom "porouchalo" lebo obaja máme vlastné staršie deti z predchádzajúceho vzťahu).