Opakovaný pokus po neúspešnom KET
Baby ahojte.
Potrebujem trošku poradiť alebo aspoň povzbudenie.
Absolvovali sme IVF, začali sme minulý rok v marci a ku vytúženému vkladu sme sa dostali až teraz v máji. Žiaľ KET bol neúspešný. Teraz stojíme pred otázkou čo ďalej. Či ísť hneď v tomto cykle (práve menštruujem) na ďalší vklad alebo si dať po tých "ťažkých " mesiacoch trošku pauzu.
Vy ste išli hneď? Alebo ste išli po "oddychu"? Akosi sa neviem rozhodnúť.... Čo je lepšie? Nechať telo vydýchnuť alebo keď je teraz nakopnuté ísť to skúsiť znovu?? Ďakujem za každý nazor ❤️
CAR aspoň to moje, Ti bude tvrdiť tak ako sa im hodí ... Mne vraveli, že mám ísť hneď, že telo je nastimulované a že si nemám dávať pauzu. Lenže sestrička pred KETom pochybila, čo sa týkalo liekov a tak som už nemohla ísť v riadenom cykle, tak zrazu, že kľudne môžem ísť aj nabudúci mesiac a zrazu už to bolo jedno, kedy žena na ten KET vlastne pôjde, preto píšem tak ako sa im hodí ... Nakoniec sme sa dohodli na natívnom cykle a možno práve tej sestričke môžem ďakovať, lebo sa KET podaril ktovie ... Rozhodnúť sa musíš sama aj vzhľadom k tomu, koľko embryí máte ...
ja som si dala tri mesiace pauzu a stredu idem zas na vklad .. musela som si psychicky oddýchnuť od toho všetkého
Mas vsetky vysetrenia? Endokrinologia,hematologia aj s lepivymi dostickami,genetika,reprodukcna imunologia? Ak ano a mas spravne nastavenu liecbu,najdolezitejsia je uz potom len tvoja psychika,ak sa citis pre narocne obdobie byt vycerpena daj si pauzu
Najlepsie bude urobit tak, ako sa citis. Ak si potrebujes vydychnut, daj si pauzu. Ak sa citis dobre, tak chod aj hned. Ktorykolvek cyklus moze byt ten spravny.
Ja uz po skusenostiach razim taky nazor, ze ked sa to ma stat, tak sa to stane.
Mozno je trochu vacsia sanca hned v cykle po stimulke, ale to uz je pre teba davno v minulosti, takze to uz vobec nerozhoduje.
Rob ako sa citis. Ked ste ale tak dlho cakali na prvy vklad, tak ak sa citis ok, uz by som zbytocne dalej necakala a sla hned na dalsi.
Ďakujem vám za každý jeden názor ☺️ strašne rozmýšľam čo ďalej. Akože necítim sa zle to nemôžem povedať, skor som už bola taka unavená z tých liekov, neustáleho pichania do brucha, z cestovania hore dole tie kilometre... ale zas na druhej strane tešila som sa konečne na ten vklad 🫣🫣 no chápete ma? Vobec neviem co ďalej
Ja som mala tento mesiac 5ty vklad...po kazdom neuspesnom som si davala pauzu a tentokrat nie..isla som hned a podarilo sa.ale nemyslim si, ze to je to tym kedy bol vklad...proste stastie, dobre embryo, ktovie 🤷♀️