Operácia cysty pred KET: Skúsenosti a rady
Ahojte, mate niekto skusenost s operaviou cysty pred KET? Kolko trvalo po operacii kym vam vedeli spravit vklad? A vysiel? Chodim do Heliosu v KE. Dakujem vopred info.
Ahoj, ja som mala endo cystu na jednom vajecniku. Mne kázali ist na operáciu ešte pred začatím stimulácie. Že sa mám ozvať po 3 mesiacoch po operácii. No nakoniec som sa ozvala až po vyše polroku a cysta bola spät. Stimuláciu aj Ket mi spravili s cystou nakoľko som ďalšiu operáciu odmietla (mám nízke amh) Vyšiel hneď prvý Ket. Mám z neho syna.
@anonym_b20771 tak u mna ide o druhy vklad, takze stimulacia sa ma netyka. A ja mam asi funkcnu cystu, aspon vo zatial povedali. Chceli sme ist na KET a povwdali ze radsej zoperovat, tak som chcela vediet o kolko sa to posunie teda.. ako pises.. aby sa zas nejaka nevytvorila

Ahoj, ja som mala endo cystu na jednom vajecniku. Mne kázali ist na operáciu ešte pred začatím stimulácie. Že sa mám ozvať po 3 mesiacoch po operácii. No nakoniec som sa ozvala až po vyše polroku a cysta bola spät. Stimuláciu aj Ket mi spravili s cystou nakoľko som ďalšiu operáciu odmietla (mám nízke amh) Vyšiel hneď prvý Ket. Mám z neho syna.