icon

Operácia cysty pred KET: Skúsenosti a rady

lienka156
14. sep 2026

Ahojte, mate niekto skusenost s operaviou cysty pred KET? Kolko trvalo po operacii kym vam vedeli spravit vklad? A vysiel? Chodim do Heliosu v KE. Dakujem vopred info.

anonym_b20771
14. sep 2026

Ahoj, ja som mala endo cystu na jednom vajecniku. Mne kázali ist na operáciu ešte pred začatím stimulácie. Že sa mám ozvať po 3 mesiacoch po operácii. No nakoniec som sa ozvala až po vyše polroku a cysta bola spät. Stimuláciu aj Ket mi spravili s cystou nakoľko som ďalšiu operáciu odmietla (mám nízke amh) Vyšiel hneď prvý Ket. Mám z neho syna.

lienka156
autor
15. sep 2026
@anonym_b20771

Ahoj, ja som mala endo cystu na jednom vajecniku. Mne kázali ist na operáciu ešte pred začatím stimulácie. Že sa mám ozvať po 3 mesiacoch po operácii. No nakoniec som sa ozvala až po vyše polroku a cysta bola spät. Stimuláciu aj Ket mi spravili s cystou nakoľko som ďalšiu operáciu odmietla (mám nízke amh) Vyšiel hneď prvý Ket. Mám z neho syna.

@anonym_b20771 tak u mna ide o druhy vklad, takze stimulacia sa ma netyka. A ja mam asi funkcnu cystu, aspon vo zatial povedali. Chceli sme ist na KET a povwdali ze radsej zoperovat, tak som chcela vediet o kolko sa to posunie teda.. ako pises.. aby sa zas nejaka nevytvorila