icon

Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014

denulka85
23. nov 2013

Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂

bradik
29. nov 2013

@gaga83 @zelenagw Dievcence, tak dnesne hcg cez 4000 🙂 , 18.den po ET... sa velmi tesim a neviem dockat buduceho piatku, to idem na sono

zelenagw
29. nov 2013

@gaga83 jeeej tak predca 2 no to prve hcg to bolo jasne no drzim palce nech ste vsetci 3ja zdravucky 🙂 fotku nemas??

zelenagw
29. nov 2013

@bradik este raz gratulujem 🙂 😉

gaga83
29. nov 2013

@bradik super tesim sa ze by boli 2? Krasne hcg

gaga83
29. nov 2013

@zelenagw dakujem fotku nemam mozno dostanem nabuduce vo stvrtok idem zas na sono pre istotu

zelenagw
29. nov 2013

@gaga83 okki super taj ju potom sem zaves 🙂

trulinka
29. nov 2013

ahojte baby, tak dnes som 1 x videla krasne bit srdiecko a babatko dokonca kopalo nozickami, velmi krasne a dojimave to bolo 😉 . Drzim vam palce, je to krasny pocit.....

dukokatka
29. nov 2013

@zelenagw ja chodim do Ke.

gaga83
29. nov 2013

@trulinka jeeej tesim sa ze uz mate srdiecko;););) aj ja by som uz bola rada keby som videla u mojich dropcov😀😀😀. Drzkajte sa nech pekne rastiete

denulka85
autor
29. nov 2013

@bradik dvojicky ako vysite gratulujemm 🙂

denulka85
autor
29. nov 2013

@gaga83 neboj bude busit ako zvon 😉

trulinka
29. nov 2013

@gaga83
Dakujem, velmi pekne, juj, tak ze by si mala dvojicky? To je parada, tak ti prajem, aby aj tebe bili krasne srdiecka 🙂

kami84
29. nov 2013

ahojte babule..vsetkym v zaciatkoch tehotenstva vam drzim palce,aby ste to dotiahli do uspesneho konca..tak ako ja,ked sa prave pozeram na svoje trojtyzdnove babo,ktore sa nam podarilo cez ket po 2ivf a 3ket v heliose MT..mala som bezproblemove tehu,lebo som myslela pozitivne..tak aj vy sa teste z brusiek🙂

zelenagw
30. nov 2013

@dukokatka Super ty tu das pozitívnu správu ciselko hcg a ja dam fotecku ako bije srdiecko 🙂

zelenagw
30. nov 2013

@trulinka a to už v 10tyzdni super 🙂 nemáš foto ?? na povzbudenie ???

dukokatka
30. nov 2013

@zelenagw este je skoro nieco citit ,ale verim tomu ze sa to podari. a 9 ,12 napisem dobru spravu.

dukokatka
30. nov 2013

@vojackova ako sa citis?

trulinka
1. dec 2013

@zelenagw
ahoj, ano som uz v 10 tt, termin porodu mi urcili 2.7. Fotku mam, len skoda, ze nie je este na nej krasne vidiet telicko, ked sa babatko hybalo, tak som krasne videla hlavicku a hlavne nozicky ako si s nim kope 😉 . Dam aj fotku....len to kus potrva....

trulinka
1. dec 2013

@ zelenagw
Tak tu je spominana fotka z piatku....

vojackova
2. dec 2013

@dukokatka ako nemam dajake divne pocity v sebe zatial len mam nafuknute brucho s tych liekov.a co ty?

zelenagw
2. dec 2013

@trulinka jéééj krása nádhera 🙂 a podla mna je už vidno hotového človiečika 🙂

gaga83
2. dec 2013

@trulinka krasna fotecka;);););) kedy ti bolo prvy krat vidiet srdiecko? Ja idem vo stvrtok na sono tak som zvedava ci uz budu bit srdiecka😀, minule ich este nebolo vidiet☹

trulinka
2. dec 2013

@gaga83
ahoj, dakujem, ja ani neviem kedy presne, lebo posledne som bola na sono 8.11. a to sme videli este len malilinky plodik a zltkovy vak, cize vtedy srdiecko este nebilo a teraz v piatok 29.11. uz krasne bilo a babo aj kopalo nozickami, tak ktovie kedy presne sa objavilo srdiecko....drzim ti palce 😉

trulinka
2. dec 2013

@zelenagw
dakujem pekne, ano vidno, ale detailnejsie bolo vidno ked sa hybalo, teraz je na tej fotke take schulene 😉 .

zelenagw
2. dec 2013

@trulinka nevadi hlavne ze sa predviedlo maminke 🙂

gaga83
2. dec 2013

@trulinka dakujem moja. To si medzi dvoma sonami mala riadny rozdiel. Ty tehu ako zvladas mas nejake nevolnosti? A uzivas i nejake lieky?

trulinka
2. dec 2013

@gaga83
veru, objednala ma az po troch tyzdnoch, ani ti nemusim pisat aka som bola za ten cas nervozna, hlavne ten posledny tyzden 😒 . A teraz tiez idem najblizsie az 18.12, ale som uz trosku kludnejsia, ked som videla aj srdiecko a pohyb babatka 😉 . Beriem kazde rano euthyrox na stitnu zlazu, kyselinu listovu, utrogestan 6 ks denne a picham si kazdy den fraxiparine na riedenie krvi. Inak zatial to tehotenstvo zvladam fajne, nebyva mi zle, zatial len 1 den mi bolo tazko na zaludok, snad to takto aj ostane, ale mam nariadene od Dr. velmi sa setrit. Tak som doma a hladam si nejake nenarocne zabavky 😉 . A ty ako zvladas tehotenstvo? Beries aj ty nejake lieky?

trulinka
2. dec 2013

@zelenagw
joj veru, take sme boli dojate obe aj s doktorkou 😉 . Ty ides kedy najblizsie na sono?

adulka1979
2. dec 2013

@trulinka Ahoj, poradíš prosím ako sa počítajú týždne tehotenstva po IVF? Ďakujem. 😉

trulinka
2. dec 2013

@adulka1979
ahoj, normalne sa pocitaju tyzdne ako pri klasickom tehotenstve. Teda od prveho dna poslednej menstruacie, ja som si takto pomocou tehotenskej kalkulacky na nete vypocitala a u Dr. mi vyratali tak isto.