icon

Ovitrelle a pozitívny test.

lily411
10. feb 2020

Ahojte . Prosím o radu . Dnes je 10 den od pichnutie ovitrelle 250ui , som 6den od et ,a test pozitívny, vkladali mi dve embryjka. Bazalna teplota je 36,8 ,určite budem testovať ešte o pár dni ,ale či sa môžem pomaly tešiť alebo je to ešte z injekcie :/ ..pred9sle dve ivf som mala pregnyl 10000ui a na 6den od et ani duch . Ďakujem za každú info 🙂

sayonara15
13. feb 2020

@lily411 už mi volali, hcg mám 242 🙂

lily411
autor
13. feb 2020

@sayonara15 wuaaau paráda 🙂) dávaj si na seba teraz veľký pozor 🍀a ešte ideš raz na krv alebo už rovno na sono .

sayonara15
13. feb 2020

@lily411 na sono na budúci týždeň vo štvrtok, daj vedieť ako si dopadla, držím palce 🍀🍀🍀

lily411
autor
13. feb 2020

@sayonara15 ďakujem určite napíšem a strašne ti držím palce nech ti všetko dobré dopadne ❤🍀🍀✊

butterfly333
13. feb 2020

@lily411 ja som po ovitrelle mala ducha aj 12dni po boli sme na iui no neuspešne. No držím palčeky

lily411
autor
13. feb 2020

@butterfly333 no začínam mať pocit že aj u mňa to tak bude. Ale čudujem sa lebo ked som mala 10000ui pregnylu, tak som nemala vôbec ani len náznak a to je silnejšie ako 250ui ovitrelle...teda ta dávka. Ale už sa začínam s tým zmierovat aj keď ťažko..

butterfly333
13. feb 2020

@lily411 mne tiež pregnyl vyprchal skôr ako ovitrelle.

lily411
autor
16. feb 2020

@butterfly333 no ja som mala ešte v piatok uuuuuplneho ducha ledva bol vidieť a dnes úplne bielo ... takže u mňa ovitrelle a už sa začínam zmierovat s najhorším :( ... dnes som 10dpt takže nič

petinka30
17. feb 2020

@sayonara15 ahoj. Nechcem rušiť len chc3m inf. 13teho. 2. som bola na druhý vklad. K3dy si môžem robiť test. Myslíš že test by už mohol dnes niečo ukázať?

sayonara15
17. feb 2020

@petinka30 ahoj, ja som nebola na ivf, skús sa spýtať lily411. Ale myslím si osobne, že to je veľmi skoro

lily411
autor
17. feb 2020

@petinka30 ahoj netestuj skôr ako za 10 dní, teda podľa toho ake embryjko ti vkladali... nemá to zmysel . Niektorým babam ukázal test už aj na 6,7,8 ..deň. je to veľmi individuálne podľa toho ako rastie hladina hcg. Ja som testovala 5,6 a 8 den bola slabulinka ciarka a na 10 den uz bielo .. dnes som bola v centre a potvrdili mi ,že ťa ciarka bola z injekcie ktoru s0m si pichla pred odberom vajicok . Skús vydržať, viem ze je to ťažké, ale predides sklamaniu ;)

miiaa12
26. jan 2021

ahojte som 14dni od pichnutie Ovitrelle TT negativny,mrcha ešte nedorazila mala dorazit 20teho už meškam inak som mala pravidelnu každy mesiac..Maly ste niekto taky problem ?? Ďakujm

lienka_9
11. feb 2021

Ahojte som po OVITRELLE 7 dni a taketo mam TT zo včera a dnes...je to rovnaká značka len jeden je 10 a druhý 25 citlivosť

babo44
3. mar 2021

Ahojte. Mate niekto skúsenosť po pichnutí ovitrelle a prirodzený pohlavný styk? Zadarilo sa tak niekomu? Ja som v poriadku podľa všetkých výsledkov, mam pripravenú sliznicu aj ovulku. Len muž má zlý spermiogram.

Zajtra ráno si mam pichnúť injekciu. Dkaujem pekne za odpoveď 😊

butterflyeffect
4. mar 2021

@babo44 ahoj. Mne pichali v piatok prvykrat, tiez na prirodzeny pohlavny styk, vraj preto ze pregnyl nie je dostupny... ja mam vraj vsetko ok, ale folikul nepraskol... muzovi este spermiogram nerobili povedala mi lekarka ze zatial netreba riesit...(ale on uz ma dieta z prveho manzelstva takze predpokladam ze ok)

babo44
4. mar 2021

@butterflyeffect aha no ja mam injekciu za sebou uvidime co to spraví. Držím palce

butterflyeffect
4. mar 2021

@babo44 o tyzden mam ist k lekarke, utcite nevydrzim a budem robit testy skor, zatial este mam na teste slabeho ducha z ovitrelle. Som zvedava tiez, lebo vsade citam ze ked prirodzene tak vacsionou pichaju pregnyl...

babo44
5. mar 2021

@butterflyeffect aha, mne dali toto. Uvidíme 🙂 držím palce

bajka0112
16. máj 2021

@babo44 ahoj, ako si dopadla? Ja som pichala ovitrelle teraz 12.5. Mali sme na ten vecer a dalsi planovany styk.. no zadarilo sa len v ten vecer po pichnuti a 15.5. Dalsikrat.. takze teraz som nesvoja, ze sa proste podarilo len takto.. no moj mm sa nikdy za tie roky, co sme spolu neurobil 2 dni po sebe, takze sme to tusili.. teraz cakat do 26.5. Kedy mam testovat

babo44
16. máj 2021

@bajka0112 ahoj. Nam to nevyšlo :( zatiaľ stále čakáme na zázrak ❤️ držím palce

adka998
Autor odpoveď zmazal
dmnka
15. jún 2021

Ahojte baby ja som si pichala ovitrelle 4.6. 5 dni po vpichu slabšie pozitívny test 7. deň úplne negatívny a dnes 11. den slaba druha ciarka. Užívala som clostilbegyt od 3 DC následne ovitrelle a plánovaný styk, v centre nám povedali ze ja mam všetko v poriadku len manžel mal horší spermiogram snažíme sa skoro 2 roky myslíte že by z toho niečo mohlo byt?

bajka0112
15. jún 2021

@babo44 ani nam. Tento mesiac skusime bez vsetkeho. Drzim nam palce!

butterflyeffect
25. jún 2021

@dmnka ja to vidim optimisticky-prajem nech ciarka silneje… nam to prvykrat nevyslo ale zistili mi nepriechodny lavy vajecnik a zrejme som vtedy mal dominantny folikul prave na tej strane, predvcerom mi pichli ovitrelle zas, mala som na oboch stranach ale len na lavej praskol a na pravej nie, tak to doktorka poistila… tak dufam ze uz to konencne klapne.

erika690
14. feb 2022

Ahojte kočky, tak ako ste na tom teraz? Ja mam 10.den po Ovitrelle a negativny test...mam take pichanie sem tam v podbrusku aj tlaky..tak skusim o par dni este..

butterflyeffect
19. feb 2022

@erika690 stale sa snazime, ovitrelle nezabralo, teraz som po liecbe endometriozy…. Takze zase 3 mesiace skusania prirodzene bez vsetkehi

bajka0112
20. feb 2022

@erika690 ja mam 8.3. Termin porodu. Vyslo nam to dalsi cyklus po ovitrelle a progesterone.. bez vsetkeho.. 24.6. Som mala pozitivny test, dokonca 4dni pred ocakavanou ms😊

petruska3331
17. máj 2022

@sayonara15 ahoj a mala si aj nejaké príznaky do 13dpo?

nikadominka
27. jún 2024

Ahojte, dnes som 9 deň po pichnutí injekcie ovitrelle s plánovaným pohlavným stykom. Čo si myslíte o tejto čiarke ? Test som robila dnes ráno prvý krát nevydržala som čakať aj keď viem že ovitrelle sa môže držať dlho. Chodím ale často čurať, pijem veľa vody .. myslím že na ten 9ty deň je to celkom silná čiarka vzhľadom na to.

butterflyeffect
27. jún 2024

@nikadominka to bude este ovitrelle cca 10 dni drzi, a tehotenstvo by ti malo ulazat az 10 dni od oplodnenia co je cca 11-12 dni po ovotrelle. Jedine ako to odsledujes ze budes robit kazdy den a uvidis ci ciarka slabne alebo tmavne…