icon

Ovulačný test po KET

marina09
4. júl 2023

Ahojte, chcem sa opýtať používala niektora ovulačný test po KET ? 🙂

bejbs123
4. júl 2023

@marina09 nie,aky by to malo vyznam? 🤷🏼‍♀️

marina09
autor
4. júl 2023

@bejbs123 niekde som čitala vraj vie ukazať už skôr ako tehu test. neviem sa mi zda že aj tu bola debata niekedy

bejbs123
4. júl 2023

@marina09 mozno to niekomu ukaze,no mna zaujima presny vysledok a hcg test je urceny na hcg a ovulacny na urcenie ovulacie,tak naco si robit v jlave vacsie otazniky?

stellarstar
4. júl 2023

@marina09 na určenie tt sú predsa tt testy a nie ovu testy 🤦‍♀️

selena_luna
4. júl 2023

Ja vobec nechapem kde sa tu na koni vzala urban legend ze ovulacny ukazuje tehotenstvo. Ovulacny je citlivy na lh hormon a tehotensky na hcg. Su to 2 odlisne hormony a nesuvisia. Je to zakladna biologia. Jedine co skor ukaze tehotenstvo ako mocovy hcg test je krvny hcg test.
Nestresuj sa ovulacnymi testami, drzim palce

marina09
autor
4. júl 2023

@selena_luna ano sa mi zda že ten to bol príspevok. bola som trochu prekvapená z toho
😉

zojanka
4. júl 2023

@selena_luna Ovulacny test je naozaj v tehotenstve vysoko pozitivny, tento test reaguje aj na HCG. Sama som to skusala v tehotenstve. Dokonca pri druhom tehotenstve som prisla na to ze som tehotna tak, ze mi vychadzali ovulacne testy niekolko dni vysoko pozitivne a neslo mi to do hlavy a bolo z toho tehotenstvo nakoniec.

@marina09 Je to zbytocne. Ked ti budu v tehotenstve vychadzat pozitivne ovulacne testy bude hladine HCG uz taka vysoka ze ju zachyti aj klasicky tehotensky test.

selena_luna
4. júl 2023

@zojanka ovulacny test je napriklad pozitivny aj pocas menopauzy. Tehotenstvo skratka treba testovat hcg testami.