Pichanie perom
baby, ked ste si pichali tym perom a mali nastavene jednotky kolko treba, vzdy vam vyslo presne? NIKDY SA VAM NEZVYSILO? alebo ako to potom riesite ak vam ostane este tekutina?
velakrat ostane aj 100 IU...normalne si nastav jednotku kt. mas pichnut...stlac piest pokial sa da...vytiahni ihlu..na ciselniku ti ostane zvysna hodnota kt. treba dopichnut...nic na ciselniku nemem..len vytiahni zasobnik a vloz novu ampulu a vymen ihlu a pichni a stlac piest...a ono ti vpichne to mnostvo co chybalo z predoslej ampuly...mne to tak vysvetlili ked som pichala puregon...cize nic nerobis len vymenis zasobnik a stlacis dotlacis piest aby bola nula
@zuzina1881
ale povedali ale zmiatlo ma to lebo mi povedala ze casto krat tam ostane a potom sa to prenasa..tak sa mi zda ze pichanie obycajnou ihlou bolo lahsie...
@franchise
a ked vymenim druhu a stlacim to mnozstvo co mi chybalo pred tym tak potom pri dalsom pichnuti v iny den nebude chybat? ci opat budem takto menit? to znamena ze ak vymenik zasobnik a ihlu to bude dvakrat vpichnutie tym liekom...no teda...sak to budem ako dopicahana....normalne mam strach a neviem ci nelutujem ze mam pero....
@seliselka kazdy si picha ine davky, tak nevedia vymysliet take pero, aby sa minulo vsetko bez zvysku.. ja som bola s gonal perami velmi spokojna, vobec ma pichanie nebolelo, urcite to bolo lepsie, ako obycajne ihly!
no uvidim ako bude...dakujem za rady 🙂

@seliselka to ti v centre nepovedali? Nastavis si davku aku potrebujes a pichnes. Po vybrati ti tam ostane ciselko, tolho potom nastavis na druhom pere a vpichnes zvysok. A potom uz zas pokracujes v stanovenej davke 🙂 drzim palce!