Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Baby chcela som sa spytat,ze sliznica maternice 7,5mm dostatocna pred vykonanim KET? Lebo doktorka hovorila,ze spodna hranica je 7mm...a co to vlastne znamena? V tomto sa nejak nevyznam...dakujem
@lilyianka nie, to je hrubka sliznice,ktorou je akoby potiahnuta maternica zvnutra 😊 vlastne co sa uziva utrogestan/progesteron, ci estrogen/estrimax.. podporuju prave jej rast, aby bola cim hrubsia, a embryjko sa tam pekne vnorilo, a drzalo sa tam 😉 .. uzivaj nadalej vsetko a skus uja googla, ake potraviny su mozno dobre na podporu rastu sliznice maternice 😉
Baby, aj pri KET treba tak vela vody pit tak ako pri ET? A aku mate skusenost s KET? Mame blastocysty
@janulka_1 viac vody sa pije pri ET kvoli tomu,ze pro odbere vajicok mozes schytat OHSS....ked ta nastimuluju hormonmi...ja som ho tiez mala...povedala mi to len taj mimochodom zdr.sestra ked som lezala na sale po ET..inak by som nevedela...pila som cca 4l tekutin potom a po par dnoch uz to bolo ok
A ohladom KET ako myslis? Ono je to hop alebo trop..bud sa rozmrazia a budu sa vyvijat alebo nie
@janulka_1
Ja som bola Teraz na ket. Dnes som uz v piatom tyzdni. Dufam ze vsetko bude v poriadku a navuduci tyzden dostanem od lekara tehu knizku.
Pila som vela aj Ja, Ale len preto lebo som bola stale smadna, a Teraz tiez pijem ovela viac, a chodim na zachod kazdu pol hodinu... 😂 rozmrazovali mi dve embrijka a tiez vlozili dve embrijka. Ale bohuzial Ja neviem ci boli moruli alebo blastocity lebo som sa nepitala a oni mi to nepovedali.
Kocky uz mam stimulaciu pred IVF.pichame injekcie . Prosim vas aj vam kazali pit vela tekutin ??? Neviem ci som ju zle nepochopila.lebo kazala 4-5l denne
Uz soj nasla kde pisete o tom 😁😁
Ahoj baby, potrebujem poradit...v nedelu som absolvovala KET cize dnes som treti den ( ak neratam den vkladu) no a mam bolesti brucha, podbruska...ako byva pred ms 😐 moze to byt liekmi? Uzivam medrol, estrimax, progesterone a fraxiparine...a sem tam ma picha akoby pri vajecnikoch...spinenie nemam...prsia som mala citlive uz myslim pred KETom...progesterone mi bol nasadeny 2 dni pred ket
A je treba uzivat stale estrimax? Neviem preco som bola v tom, ze po vklade sa uz neuziva

Podarilo sa!!!!!!! Volala som im a povedali mi ze som tehotna 😊😊😊 Moj mali snehuliacyk si ma oblubil ❤️❤️❤️
Uz len nechapem ze ako to vedia z jednej krvi, ked pri prvom vklade som bola dva krat aby vedeli ci stupa alebo klesa HCG...