icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

oliva001
8. nov 2017

@lilyianka ahoj, mna pichalo pri vaječníkoch ešte mesiac po vklade. Užívala som estrimax a progesteron obe 3x1. Lekár mi povedal ze tie bolesti a pichanie môžu byt z liekov, predsa sú to obrovské dávky hormónov. Lieky som postupne vysádzala od 12.tt.

lilyianka
8. nov 2017

@oliva001 aha dakujem aspon si ma trosku upokojila ....teraz uz je mi fajn..

moooonca
8. nov 2017

@nimana dakujem. Aj tebe drzim siiiilno palce 😁 mne picha partner ja by som to sama nedala 😨

katarina372
8. nov 2017

@lilyianka prosim ta tieto stadia blastocysta a.morula co to je?nic mi o tom nevraveli..dakujem pekne😕😀

katarina372
8. nov 2017

@lilyianka
@janulka_1 ako ste pocitovali to ohss?

katarina372
8. nov 2017

@moooonca to ti kazali hned v druhy den.cyklu,ked si začínas pichat ci az po prvej.kontrole?

moooonca
8. nov 2017

Hned v druhy den cyklu

katarina372
8. nov 2017

@moooonca ked si prvy krat zacaLa pichať?kto ti vravel?mne to nespominali

janulka_1
8. nov 2017

@katarina372 ked som presla par krokov tak som sa strasidelne zadychala az som lapala po dychu, nakoniec som skoncila v nemocnici s vodou na plucach

lilyianka
9. nov 2017

@katarina372 mne sa ohss prejavilo tym, ze som mala velke brucho...akoby som bola v siestom mesiaci
Blastocysta je vyvin embrya na 5 den PK a morula na stvrty
Ono je zaujimave, ze kazdy raz co som bola na vklade to prebiehalo uplne inak...sice prve dva razy mi dali aj fotku...teraz poslednykrat vobec, ani spravu mi nedali...nejaky boli rychly..aj lezat ma po vklade nechali len asi 10minut..kdezto predtym na mna zabudli a pobudla som tam aj hodinu...a kazdy vklad mi robil niekto iny...prvy Behunova, druhy Harbulak a teraz Sternova

moooonca
9. nov 2017

@katarina372 v prvy den cyklu sa vola sestricke a ta povie kedy a kolko sa picha

djera
9. nov 2017

@lilyianka aj Moje vklady boli ine. Prvy krat som bola sama po vkalde a pozerala som film, viac akkor hodinu som tam lezala. A dostala som fotku. Druhy krat ma nechala na tej posteli kde to robia a lezala som 20 min. A nedostala som fotku. Ale mne to robila vzdy ta ista. Bohuzial neviem ako sa vola. Ma blond vlasy a bola velmi mila.

janulka_1
9. nov 2017

@djera to je Stenova. A budem mo drza ked si vypytam fotku? Ja som pri prvom dostala bez opytania 😊

lilyianka
9. nov 2017

@djera praveze na nu dost ludia nadavaju,ze mila nie je..mne hned vynadala ked som sa vystverala na stol,ze mam prazdny mechur...lenze na mna druhykrat zabudli na tej izve a bola som vyse hodiny a skoro som sa pocikala
Mne nevadi,ze mi teraz nedali foto,predtym som na ne moc kukala a nic z toho...teraz mi ukazala na obrazovke a bolo...
Tak dufam,ze to vyjde 🙂

lilyianka
9. nov 2017

@janulka_1 mne automaticky tiez vzdy dali fotku,ale ona nie
Kkudne si vypytaj 🙂

janulka_1
9. nov 2017

@lilyianka
Na mna bola vzdy mila, a vzdy mi ochotne vsetko vysvetlila, tak normalne, nie lekarskou recou

djera
9. nov 2017

@lilyianka Ja inak chodim k harbulakovi, Ale ked som bola na kontrole pred ket tak som bola u stenovej a vsetko mi pekne tiez povedala a vysvetlila...
aj Ja som vela pozerala tu fotku prvy krat a nevyslo to Ale to je jedno ci pozeras alebo nie. A Ja by som Teraz pozerala ked uz vyslo.. 😁😁

janulka_1
9. nov 2017

@djera a ty si uz po vklade alebo len ides?

lilyianka
9. nov 2017

@janulka_1
@djera ako mne nevadilo ked aj bola trosku odmerana . predtym na kontrole bola tiez ku mne mila...
Ono aj na Behunovu hovoria,ze je odmerana,ale mne pristup vyhovuje

djera
9. nov 2017

@janulka_1 uz som po, podarilo sa, Teraz cakam na dalsie vysetrenia.

katarina372
9. nov 2017

@moooonca kam sa vola?nerozumiem mne dali diagram a tam mi napísal harbuliak kolko mam brat prvych sedem dni,sestricka mi dála recepty,podpisat vyhlasenia a poplatok 120e a alivederci .nic o nejakom ohss iba ze na siedmy den mam prist na ultrazvuk

katarina372
9. nov 2017

@lilyianka a kedy sa ti to prejavilo?prosimd odberom vajíčok?dakujem pekne za vysvetlenia ..to.morula a blastocysta to vam.kto a kedy vysvetľoval..ja som teraz v pomykove ako je mozne,ze nam absolutne taketo veci nehovorili

janulka_1
10. nov 2017

@djera
Jeee to sa tesim. Ak si dobre pamatam (ak nie tak sa ospravedlnujem) ty mas tiez endometriozu? Co si robila, pila, jedla po vklade? Bola si pn?

janulka_1
10. nov 2017

@katarina372 ani ja som nikam nevolala, tiez mi to prvy krat napisali na ten graf, a ze ostatne sa dozviem popri stimulacii. Az po prvej kontrole volas za vysledky a potom ti sestricka povie, ze ci ostava davka alebo sa zvysuje/znizuje.
Co sa tyka ohss tak to sa ukaze az popri stimulacii, alebo az po odbere vajicok. Mne to prvy krat povedali po odbere vajicok, ze mam naznak na ohss. Hlavne klud a ked pojdes k dr na kontrolu tak sa pytaj, pytaj. Popripade si dovtedy zapisuj na papier otazky a zober si to so sebou

djera
10. nov 2017

@janulka_1 nemam a nemala som endonetriozu. Nebola som na pn lebo nemam pracu. Takze som bola doma, lezala som a niekedy som is le von trosku, varila, chodila k starej Mame... Ale ne upratovala som a nedvihala som tazke veci. Pila som vela vody, Ale nekazali mi, len som bola stale smadna a to este stale som, pretoze uz kurime a citim ze je tu stale suchy vzduch. Jedla som vsetko okrem vajicka na makko. A Este Teraz tiez lezim, Moj lekar mi povedal ze nemame mat sex a nemam nic tazke robit.
K mojmu lekarovi idem na buduci tyzden, a do bratislavy az o dva tyzdne. Uz velmi cakam ze co povedia.

janulka_1
10. nov 2017

@djera prepac, som si ta pomylila lebo vela nickou sa tu podoba. Dakujem za postrehy 😊

lilyianka
10. nov 2017

@katarina372 mne sa ohss prejavil po odbere vajicok,ale kedze som o tom nevedela povedala mi to nahodne az sestricka pri ET o cca pat dni od odberu
To,ze mam morulu a blastocystu ma informovali rano tesne pred tym ako mi robili vklad...takisto ma informovali aj teraz ..

lmt
10. nov 2017

dnes druhá kontrola za mnou, zostáva gonal 125, diphereline, prednison a clexane...luveris zatial vôbec nemám brať. som velmi zvedavá, dnes je 10 deň cyklu a v pondelok ma čaká kontrola...tak dúfam, že do týždňa budeme mať po odbere a vyjde nám aj vklad...ako sa to všetko blíži, tak je vo mne aj radosť aj strach či to tento krát vyjde. inak zatial chodím do práce, po odbere asi zostanem už na dovolenke. držím všetkým čakateľkám silno palce.nech máme krásne vianoce.

moooonca
12. nov 2017

@katarina372 tak mozmo to ma kazdy inac. Mne dala recepty a vsetky tie papiere. Zacala som pichat na 4den som mala kontrolu.po ktorej mi volali ze co mam pridat za injekciu a kedy sa zas ukazat. A volat na tu linku mozes hoc kedy ked ti nebude nieco jasne. Vsak si uctuju 120 za to

borka31282
13. nov 2017

ahojte, chcela by som sa spytat, mala by som ist tento mesiac na KET. Vychadza mi kontrolne sono na piatok 17.11. - ale v papieroch mam napisane ze 10-14 den kontrolne sono, staci prist v pondelok, kedze v piatok je sviatok? dakujem